Pirate Gold Deluxe
4.0

Pirate Gold Deluxe

Pirate Gold Deluxe este un joc care te poarta intr-o aventura senzationala. Castigul maxim este unul destul de generos, 15.000x miza, in timp ce miza minima, 0.80 RON.
Bonus fara depunere
50 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Nume Slot: Pirate Gold Deluxe

Producator: Pragmatic Play

Volatilitate: Ridicata

RTP: 96.45% – 96.48%

Castig maxim: 15.000 x miza

Schema: 5×4

Linii de plata: 40

Data lansarii: 12.11.2020

Functii speciale: Jackpot, Simboluri Bonus, Wild, Multiplicator, Cumpara speciala

Platforma: Mobil, Desktop, Tableta

  • 5 x Moneda Bronz, Moneda Argint – 1x miza
  • 5 x Moneda Aur, Carlig – 2x miza
  • 5 x Telescop, Harta – 5x miza
  • 5 x Corabie, Papagal – 7.5x miza
  • 5 x Personaj Feminin, Personaj Masculin – 12.5x miza

Unde poti juca Pirate Gold Deluxe pe bani reali?

Jocul original este disponibil la destul de multe cazinouri online licentiate, dar Pirate Gold Deluxe nu intra in oferta tuturor operatorilor. Daca vrei sa te joci acest slot ca la aparate pe bani reali, e nevoie sa iti deschizi cont la Netbet, Betano, Unibet si Vlad Cazino. Mai multe jocuri de la Pragmatic Play pot fi gasite pe aceste site-uri.

1000 RON bonus
1000 rotiri gratuite
300 rotiri gratuite
500 rotiri gratuite
555 rotiri gratuite
200 rotiri gratuite cash
500 rotiri gratuite
225 rotiri gratuite cash
500 rotiri gratuite
700 rotiri gratuite
350 rotiri gratuite fara depunere
25 RON fara depunere
300 rotiri fara depunere
300 rotiri fara depunere
700 rotiri gratuite

Pirate Gold Deluxe jocuri ca la aparate

Pentru o varianta “imbunatatita” fata de jocul original, Pirate Gold Deluxe, lansat in 2020 de catre Pragmatic Play, are un gameplay si niste caracteristici care ni s-au parut putin ciudate. In primul rand, RTP-ul este ceva mai mic la aceasta varianta, iar functia speciala cu rotiri gratuite a disparut. Au ramas insa simbolurile bonus, care iti vor aduce un castig de pana la 15.000x miza atunci cand deplasezi secventa ce le cuprinde. Pe urma, nimic nu pare sa se fi modificat la capitolul grafica.

Pirate Gold Deluxe este dispus pe o matrice de tip 5×4, cu 40 de linii de plata. RTP-ul este de 96.48%, dar se modifica la 96.45% atunci cand folosesti “Cumpara rotiri speciale”. O volatilitate ridicata asigura faptul ca majoritatea premiilor obtinute vor fi importante, doar ca frecventa cu care acestea vin e mai redusa. Pariul minim pe care poti sa-l folosesti la Pirate Gold Deluxe e de 0.80 RON, pentru ca miza maxima sa fie de 400 RON.

Cum se joaca Pirate Gold Deluxe pacanele gratis

Sunt 11 simboluri la Pirate Gold Deluxe, dar si Simboluri cu Bani, care vor putea declansa modul de Jocuri Speciale. Dar in timpul jocului principal, scopul este sa alcatuiesti combinatii cat mai valoroase cu aceleasi simboluri. Iar pentru a te ajuta ai la dispozitie si un simbol Wild, reprezentat de figura Cufar. Wild-ul apare pe rolele 2, 3, 4 si 5 si poate sa inlocuiasca toate celelalte simboluri, cu exceptia Simbolurile cu Bani.

Simbolul cu Bani ia o valoare aleatoriu dintr-un set predefinit ori valoarea Jackpotului Mini sau Major, dar valorile de pe ele nu te ajuta cu nimic daca nu intri in Jocuri Speciale.

Functii speciale la Pirate Gold Deluxe pacanele gratis

Atunci cand pica 8 sau mai multe Simboluri cu Bani oriunde pe ecran se declanseaza secventa cu Jocuri Speciale. In acel moment, simboluri obisnuite dispar si vor ramane doar Simbolurile cu Bani care au declansat runda bonus fara depunere. Pe duranta functiei cu Rotiri Speciale, rolele vor fi pline doar cu Simboluri cu Bani, Simboluri de Re-Declansare, Simboluri cu Multiplicatori si spatii goale.

In timpul functiei cu Rotiri Speciale vor putea cadea doua tipuri de Simboluri cu Bani: Simbolul cu Bani Mov, care ia valoarea totala a Simbolurilor cu Bani care au declansat secventa, si Simbolul cu Bani Rosu, care ia valoarea tuturor Simbolurilor cu Bani prezente pe ecran in acel moment. Pornesti la “drum” cu 3 jocuri speciale, dar fiecare Simbol cu Bani care pica pe ecran reseteaza numarul jocurilor la 3. Toate Simbolurile cu Bani vor ramane pe ecran pana la terminarea secventei sau pana cand obtii un “tablou”.

Mai exista un Simbol cu Bani Verde, care e Simbolul Multiplicator. El ia o valoarea aleatorie de 2x, 3x sau 5x si se adauga multiplicatorului total. La sfarsitul runde, castigul total este inmultit cu multiplicatorul total.

Secventa poate fi redeclansata daca vei vedea pe ecran simbolul Cufar Inchis. Noul joc va avea aceeasi configuratie de Simboluri cu Bani ca jocul initial

Poti cumpara direct functia cu Jocuri Speciale, la un un pret de 100x miza. Numarul Simbolurilor cu Bani de pe ecran va fi aleatoriu, cuprins intre 8 si 19. Valorile simbolurilor vor fi tot aleatorii.

Gameplay, grafica si sunet Pirate Gold Deluxe pacanele gratis

Gameplay-ul devine mai simplu atunci cand ai o singura functie speciala pe care poti sa o accesezi. E insa destul de interesant sa strangi Simboluri cu Bani. Grafica nu sufera mari modificari fata de jocul original, deci ramane la fel de atractiva. Desigur, Pragmatic Play putea sa mai schimbe ceva pentru o varianta Deluxe, cum este aceasta. Insa valurile se misca, simbolurile parca sunt vii, iar restul de background e fascinant de privit.

Soundtrack-ul este unul misterios, dar se transforma imediat in sunete de sarbatoare atunci cand gasesti Sacurile cu Bani necesare pentru functia cu Rotiri Speciale la pacanele online. In secventa speciala, muzica devine din nou extrem de captivanta, menita sa te tina in priza.

Pirate Gold Deluxe jocuri ca la aparate pe mobil

Pirate Gold Deluxe poate fi jucat pe orice dispozitiv mobil, indiferent ca este unul care functioneaza cu Android sau iOS. Si nici nu e nevoie sa descarci ceva pentru a te juca. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri din browser pe unul dintre cazinourile online licentiate ONJN care are Pirate Gold Deluxe in oferta de sloturi. Desigur, pentru o experienta mai reusita, pot downloada aplicatia mobila de cazino a site-ului respectiv. Netbet, Betano si Unibet au app-uri de ultima generatie.

Pareri despre Pirate Gold Deluxe de la Pragmatic Play

Pirate Gold Deluxe este un joc care te poarta intr-o aventura senzationala, insa noi nu prea am inteles ce au vrut cei de la Pragmatic Play sa aduca prin aceasta versiune Deluxe a slotului. Au taiat din functiile speciale, iar grafica a ramas aproape la fel. Putem argumenta ca este un joc cu un gameplay ceva mai simplu, mai usor de incercat de catre cei care abia acum experimenteaza pacanele online.

Castigul maxim este unul destul de generos, 15.000x miza, in timp ce miza minima, 0.80 RON, este suficient de mica incat sa permita tuturor sa joace pe bani reali, insa destul de mare cat sa simti la buzunar atunci cand intri in functia cu Rotiri Speciale. Per total, Pirate Gold Deluxe e un joc interesant, dar care nu aduce nimic in plus fata de slotul original. Daca vrei insa o versiune mai simpla, aceasta optiune e mai buna pentru tine.

Alte jocuri la care poti Cumpara Speciala
Book of Tut
5.0/5
Wild West Gold
4.0/5
Wild West Gold
Money Train 2
5.0/5
Pirate Gold Deluxe
4.0/5
Pirate Gold Deluxe