Pragmatic Play

Volatiltiatea jocului e ridicata, cu premii mari atunci cand te loveste norocul. Poti obtine pana la 7.500x miza. RTP-ul e setat la 96.23%, dar creste pana la 96.38% atunci cand folosesti functia “Cumpara Midnight Riches”.
Christmas Big Bass Bonanza este intins pe 5 role si 3 randuri, cu 10 linii de plata. RTP-ul e setat la 96.71%, indiferent ca vorbim de jocul obisnuit sau de functia prin care poti sa cumperi speciala
Sloturile cu tematica de Craciun parca aduc ceva special. E si cazul lui Sweet Bonanza Xmas, de la Pragmatic Play. Lansat in 2019, jocul e dispus pe o matrice de tip 6x5, iar castigurile sunt de tip “cascada”.
In 2022 a aparut Extra Juicy Megaways. In esenta acelasi joc Extra Juicy, dar cu mult mai multe posibilitati de plata, pentru a fi pe placul jucatorului de pacanele modern.
Universul “John Hunter”, de la Pragmatic Play, a mai primit un joc in mai 2020, prin adaugarea lui John Hunter and the Book of Tut. Este un slot cu carti dar cu grafica moderna si functii speciale.
Alege de partea cui vrei sa fii in jocul Wild West Gold! Este un joc de pacanele Western cu o grafica moderna la care poti castiga de 10.000x miza pariata.
Pirate Gold Deluxe este un joc care te poarta intr-o aventura senzationala. Castigul maxim este unul destul de generos, 15.000x miza, in timp ce miza minima, 0.80 RON.
Madame Destiny Megaways este o productie originala din partea Pragmatic Play care a aplicat mecanismul Megaways unei versiuni mai vechi lansate tot de ei. La acest slot puteti castiga pana la 5000x miza.
Big Bass Bonanza este un joc de pacanele gratis la care trebuie "sa pescuim" premiile cele mari. Vezi cum decurge jocul in mod demo la noi pe site sau pe bani reali la cazinourile recomandate.
Wolf Gold este un joc de pacanele produs de Pragmatic Play ce vine cu o multime de functii interesante, castiga sume mari cu investitii minime. Testeaza jocul Wolf Gold gratuit chiar acum!