Biletul zilei azi

Indiferent de motivul pentru care bagi la pariuri, iti doresti ca la final sa fii castigator. Si nu exista satisfactie mai mare decat atunci cand vezi cum ultima selectie de pe biletul zilei e “verde” fara niciun fel de emotie. Cel mai bine ar fi sa iei in considerare si sfaturile unor specialisti pentru a avea bilete pariuri castigatoare.

Biletul zilei fotbal azi 21 mai 2024

Steaua Rosie - Vojvodina Novi Sad1 solist1.33
Goteborg - Mjallby2-5 goluri1.37
Moss - IK Startsansa dubla 1X1.32
Catanzaro - US Cremonesesub 3.5 goluri1.30
HK - Valurpeste 2.5 goluri1.38
Flora - Kuressaare1 solist1.38
COTA 5.95
Bonusuri fara depunere
WinBoss Cazino

50 rotiri gratuite fara depunere

Betano Cazino

124 rotiri gratuite + 24 RON pariu gratuit fara depunere

Superbet Cazino

222 rotiri gratuite fara depunere + 80 RON pariu gratuit

Mr Bit Cazino

100 rotiri gratuite fara depunere

Ultimele articole biletul zilei
Pentru sambata, 22 iunie, am jucat Biletul EURO in COTA 6.85 format din 3 meciuri fotbal. Am ...
Am pregatit un bilet special intr-o cota de 50 format din 11 evenimente de la Euro 2024 ...
Pentru vineri, 21 iunie, am jucat Biletul EURO in COTA 5.80 format din 3 meciuri fotbal. Am ...

Cum functioneaza biletul zilei

Biletul zilei este cea mai populara varianta in randul pariorilor. Din pacate pentru ei, desi biletul zilei este o idee buna, in teorie, numarul selectiilor ii costa de multe ori profitul la final. Asta deoarece intotdeauna exista “loc” pentru inca un meci “sigur” pe bilet. Biletul zilei pe Pariuri 365 in variantele sale multiple, de la diferiti tipsteri, se bazeaza pe multipli factori care influenteaza sansele de castig – analiza meciurilor, valoarea cotelor si numarul de selectii.

Top case de pariuri biletul zilei

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
5.0
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
5.0
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
5.0
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi
Bonus 50% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
5.0
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi
Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
5.0
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi
Bonus 100% pana la:
400 RON
Oferta de bun venit
5.0
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi
Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
5.0
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi
Bonus 100% pana la:
250 RON
Oferta de bun venit
+50 RON fara depunere
4.0
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
4.0
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 40 rotiri gratuite
4.0
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi
Bonus pana la:
700 RON
Oferta de bun venit
4.0
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi
Bonus 100% pana la:
150 RON
Oferta de bun venit
+50 RON fara depunere
4.0
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cum sa faci biletul zilei corect

Suntem “bombardati” cu oferte din ce in ce mai extinse cu ponturi pariuri, iar asta duce la decizii tot mai greu de luat atunci cand e vorba de formarea biletului zilei. Pentru a trece mai usor de acest aspect, indicat este ca pariorul sa-si trieze prima data meciurile pe care doreste sa le joace. Astfel, in loc sa selecteze direct pronosticul pe biletul de pariere, acesta isi face o lista cu partide pe care le va analiza inainte. De acolo, va selecta cea mai buna varianta a fiecarui eveniment. Prin aceasta modalitate, pariorul evita asa-numitele bilete “la inspiratie”. Bazate, in general, pe impuls, acestea rareori duc la profit pe termen lung.

Cu ce miza sa joci biletul zilei azi

Atunci cand vine vorba de biletul zilei, unde cota finala are mereu un “range” diferit, in functie de oferta disponibila si de strategia fiecarui tipster, nu exista neaparat o miza indicata. Sigur, asa cum precizam si la articolul cu cota 2, o miza fixa ajuta mult la stabilirea unui bilant la sfarsit de luna, insa ramane la latitudinea fiecarui parior ce cale doreste sa urmeze. In esenta, atata timp cat respecta managementul banilor, nici nu conteaza daca mizeaza 5 RON sau 500 RON. Se afla pe drumul potrivit, iar profitul nu poate sa fie departe.

Ce tipuri de bilete pariuri exista – single, multiple, jucate in sistem

Fiecare parior are propria-i viziune asupra strategiilor castigatoare. Chiar si tipsterii de pariuri online propun diferite tipuri de bilete, in functie de anumite planuri de pariere pe termen lung. Asta nu inseamna ca o strategie este mai valoroasa decat alta, ci ca avem nevoie sa intelegem complet toate posibilitatile pe care le avem la dispozitie, tocmai pentru a alege cele mai bune solutii pentru bugetul si stilul fiecaruia.

Biletele single

Sunt biletele formate dintr-un singur eveniment. De obicei peste cota 2 pariuri, iar nivelul de risc e unul destul de ridicat. Cele mai cautate pariuri sunt pentru meciuri de pauza/final, de obicei cu rasturnari de situatie, acolo unde cota sare de 20.

Biletele multiple

Acestea sunt biletele formate din mai multe selectii si reprezinta modelul jucat de majoritatea pariorilor. Fie ca vorbim de bilete ceva mai profi (cu trei-patru evenimente) ori de adevarate “suluri” de hartie (+16 meciuri), biletele multiple au un adevarat succes la public, bazandu-se pe dorinta pariorului de a completa un “quest”. Practic, el atinge anumiti pasi, unul cate unul, care duc spre un castig final. Astfel, satisfactia este mult mai mare.

Bilete tip sistem – Sunt incercarile pe selectii multiple, cu cote mari de obicei, de la care pariorii vor sa obtina ceva, chiar daca nu e chiar castigul maxim. Astfel, in functie de sistem, ei isi pot permite sa piarda pe una sau mai multe selectii. Desigur, castigul e influentat si de numarul de evenimente nereusite, cat si de cotele aferente.

Biletul saptamanal la pariuri astazi

Biletul saptamanal este o selectie multipla ce contine evenimente din mai multe zile. Biletul saptamanal poate fi alcatuit din meciuri de fotbal, este sportul care ne asigura cea mai buna oferta si putem face biletele cu cateva zile inainte. Biletul poate fi alcatuit de la 2-3 zile pana la 5-6 zile, depinde de lista de meciuri pentru saptamana respectiva. Daca nu ati prins biletul saptamanal de la inceput puteti sa alegeti meciurile ramase in joc fara nicio problema, formati astfel un bilet diferit dar care contine recomandarile noastre saptamanale.

Poate aduce profit biletul zilei pe termen lung?

Orice strategie bine pusa la punct poate sa aduca profit la pariuri. Iar biletul zilei poate sa faca parte din aceasta categorie, atata timp cat pariorul respecta cateva notiuni de baza. Managementul banilor este in prima linie, alaturi de informarea corecta asupra evenimentelor. Numarul selecțiilor reprezinta o alta piesa-cheie in obtinerea profitului din biletul zilei. Nu toate incercarile vor reusi, asa ca nu trebuie sa ne lasam descumpaniti de cate un bilet pierdut pe un singur meci. Daca vom urma o strategie corecta, va exista profit pe termen lung.

Pe ce sporturi sa te bazezi cand faci biletul zilei cota mare

Biletul zilei poate sa fie format din evenimente dintr-un singur sport sau din mai multe. Chiar nu conteaza, atata timp cat pariorul e informat asa cum trebuie. Desigur, un sfat bun ar fi sa pui accent pe un singur sport si sa stii fiecare detaliu despre echipele implicate in evenimentele selectate. Biletul zilei poate sa cuprinda peste patru-cinci selectii, iar daca ele se extind spre mai mult de doua sporturi, atunci analiza tinde sa fie una mai degraba superficiala. Fotbalul este mereu la moda, insa staff-ul Pariuri 365 poate sa se implice si pe alte sporturi. Marian Man uimeste intotdeauna cu cele mai bune ponturi din tenis pe biletul zilei.

Ce cote sa joci pe biletul zilei fotbal

Deoarece biletul zilei fotbal va contine ceva mai multe selectii (rareori avem de-a face cu biletul zilei single), cotele ar trebui sa fie ceva mai mici, pentru siguranta. Sigur, acest sentiment nu trebuie dat in totalitate de valoarea cotei, ci de o analiza corecta a meciului. Daca jucam un bilet la goluri si avem de ales dintre o cota de 1.30 la peste 2,5 goluri, pentru o partida dintr-un campionat de care habar nu avem, si o cota de 1.30 pentru peste 1,5 goluri, pentru un meci intre doua echipe poate nu foarte spectaculoase pe hartie, dar pe care le stim si suntem siguri ca au potential ofensiv, atunci alegem a doua varianta. Sau le evitam pe amandoua, daca nu avem o asa mare incredere in niciunul dintre evenimente. Cotele nu sunt asa importante cat e nivelul de siguranta in pronosticul ales.

Poti avea incredere in recomandarile gasite pe site-ul nostru?

Indiferent care dintre tipsterii nostri e preferatul tau (ii bagi tu aici), profesionalismul e o calitate regasita in fiecare. Toti isi dedica timp pretios pentru a analiza fiecare eveniment in parte si nu au liniste pana nu gasesc combinatia perfecta pentru biletul zilei. Varietatea este un alt element important, asa ca utilizatorii Ponturi-Bune pot sa gasesca biletul zilei pentru aproape orice sport important.

CONTRA

  • Destul de multe selectii pe bilet (cu exceptia celor single)
  • Greu de urmarit bilantul atunci cand mizele difera de la o zi la alta

PRO

  • Castig potential substantial, direct proportional cu cota finala
  • Posibilitatea abordarii mai multor strategii, in functie de diversi factori
  • Utilizarea unor cote mai mici, mai sigure
Pentru sambata, 22 iunie, am jucat Biletul EURO in COTA 6.85 format din 3 meciuri fotbal. Am ales ...
Am pregatit un bilet special intr-o cota de 50 format din 11 evenimente de la Euro 2024 dar ...
Pentru vineri, 21 iunie, am jucat Biletul EURO in COTA 5.80 format din 3 meciuri fotbal. Am ales ...
Pentru joi, 20 iunie, am jucat Biletul EURO in COTA 7.12 format din 3 meciuri fotbal. Am ales ...
Pentru miercuri, 19 iunie, am jucat Biletul EURO in COTA 6.76 format din 3 meciuri fotbal. Am ales ...
Pentru luni, 17 iunie, am jucat Biletul EURO in COTA 5.11 format din 3 meciuri fotbal. Am ales ...
Pentru sambata, 15 iunie, am jucat Biletul EURO in COTA 5.03 format din 3 meciuri fotbal. Am ales ...
Pentru sambata, 11 mai, am jucat Biletul de weekend in COTA 13.60 format din 5 meciuri fotbal. Am ...
Aici gasesti biletul saptamanal din fotbal care contine 12 meciuri de luni pana vineri, in mare parte din ...