Bilet bonus dublu Superbet

Aici vei gasi in fiecare zi, saptamana sau weekend bilet bonus dublu Superbet. Afisam aici toate cele 20 de meciuri din fotbal alese cu mare grija si iti oferim cod Superbet pentru a vedea si modifica biletul bonus dublu dupa bunul plac.

Bonus 50% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Bilet bonus dublu Superbet

Cod: 8957-ZE0NL4

Bonusuri fara depunere
WinBoss Cazino

50 rotiri gratuite fara depunere

Betano Cazino

800 rotiri gratuite fara depunere

Superbet Cazino

350 rotiri gratuite fara depunere

Mr Bit Cazino

100 rotiri gratuite fara depunere

Recomandari bilet bonus dublu Superbet final de sezon

Bilet nebun la cota 1588 cu 20 de meciuri pentru acest weekend 25-26 mai 2024. Din pacate fotbalul european se apropie de final, se joaca finalele de cupa in acest weekend in mai multe tari importante precum Anglia, Franta sau Germania.

Avem ultima etapa in Serie A dar si La Liga deci chiar va fi ultimul bilet bonus dublu pe care il vom mai incerca in aceasta perioada. Unele meciuri au miza dar sunt foarte multe paritide care nu mai conteaza foarte mult de aceea este recomandat sa jucam in general pe goluri.

Ce este un bilet bonus dublu

Acest bilet bonus dublu se refera la oferta de bonus pentru biletele multiple de care dispune agentia online Superbet. Cu cat alegi mai multe meciuri pe bilet cu atat mai mare va fi bonusul. Astfel incepand cu 6 selectii pe bilet ai 10% bonus extra si poti ajunge pana la 150% bonus extra cu minim 25 de selectii pe bilet.

Cum faci bilet bonus dublu Superbet pas cu pas

Trebuie sa ai cont online la Superbet, poti deschide de mai sus si primesti si bonus de bun venit si bonus fara depunere.

 1. Intra in contul tau Superbet sau deschide unul nou de AICI
 2. Alege 20 de meciuri din sport
 3. Cota minima 1.25 pentru fiecare pariu
 4. Bonusul 100% (dublu) apare la final pe biletul tau

Deci un bilet bonus dublu Superbet contine 20 de meciuri si practic dubleaza castigul pe care l-ati avea in mod normal din cota formata cu cele 20 de partide.

Meciuri analizate pentru biletul bonus dublu Superbet

Fiecare meci in parte este analizat inainte de a adauga pronosticul pe biletul sugerat de noi. Deci chiar daca sunt multe meciuri noi nu adaugam doar de dragul de a bifa inca in meci pe bilet, fiecare pronostic il analizam de mai multe ori si incercam mereu sa gasim combinatiile cele mai bune. Ca de fiecare data iti zicem sa te uiti si tu pe pronosticuri, sa vezi ce iti place, ce nu iti place, iar daca ai idei diferite poti oricand sa modifici anumite recomandari.

Biletul bonus dublu Superbet weekend

Noi facem de regula acest bilet pe final de saptamana pentru ca sambata si duminica sunt cele mai multe meciuri. In unele cazuri in care oferta din timpul saptamanii, adica de luni pana vineri ne permite, putem incerca un bonus dublu Superbet saptamanal. Acum ne referim strict la sezonul fotbalistic, cand nu este pauza internationala sau campionatele nu sunt intrerupte.

Cod bonus dublu Superbet

Daca vrei cod bilet Superbet trebuie sa stii ca noi postam de fiecare data biletele reale, puteti verifica codul de mai sus. In acest fel daca aveti codul puteti prelua imediat meciurile, sa nu stati sa cautati manual 20 de evenimente. Deci cu acest cod bonus dublu Superbet puteti adauga biletul sugerat de noi direct in contul vostru si sa alegeti miza pe care o doriti sa o investiti.

Biletul zilei bonus dublu Superbet din fotbal

Noi suntem specializati pe fotbal, evident ca voi puteti face un astfel de bilet si cu evenimente din alte sporturi. Este indicat sa pariati pe ce sporturi cunoasteti. Avem o exeprienta indelungata si bogata pe acest sport rege si noi vom continua sa dam multe variante de bonus dublu fotbal la Superbet pentru a obtine castigul cel mare.

Sanse de reusita pentru bonus dublu Superbet weekend

Regulile raman la fel pentru orice fel de bilete faceti. Principul este simplu, cu cat adaugati mai multe meciuri pe bilet, cu atat sanse de castig vor fi mai mici. Cand ai 20 de meciuri sansele de reusita nu sunt foarte mari, DAR, nu imposibile. S-au prins astfel de bilete, nu este ceva nemaivazut, chiar si noi recent am dat un bonus dublu Superbet din care am prins 19/20 meciuri, deci am fost la un singur meci (mai exact la un singur gol) sa dam marea lovitura la pariuri.

Top sfaturi pentru a avea sanse mai bune sa prinzi un bonus dublu

Exista anumite sfaturi si sugestii care va pot creste sansele de castig, acestea pot fi aplicate la orice tip de bilet, nu doar bonus dublu dar si biletele si recomandarile clasice.

 • nu juca meciuri complicate
 • alege pariuri simple
 • nu alege cote foarte mari
 • incearca sa joci variante mai sigure
 • alege pariurile pe goluri
 • joaca biletul pe cel putin 2 zile
 • alege cele mai bune meciuri din zile diferite

Bonus dublu la alte case de pariuri online?

Exista si alte variante de bonus multiplu in online, dar ele nu trec de +70% bonus cu 10-15 evenimente bilet, deci niciun alt operator nu se apropie de oferta bonus dublu Superbet, care atentie devine si mai buna, daca te crezi norocos adaugi 25 de meciuri si bonusul tau ajunge la 150%!!!

Posts not found

No posts has been found. Please return to the homepage.