Cumpara speciala

Universul “John Hunter”, de la Pragmatic Play, a mai primit un joc in mai 2020, prin adaugarea lui John Hunter and the Book of Tut. Este un slot cu carti dar cu grafica moderna si functii speciale.
Alege de partea cui vrei sa fii in jocul Wild West Gold! Este un joc de pacanele Western cu o grafica moderna la care poti castiga de 10.000x miza pariata.
Money Train 2 sa se afle pe lista ta de sloturi pe care trebuie sa le explorezi. Jocul este dispus pe 5 role si 4 randuri, cu 40 de linii de plata.
Pirate Gold Deluxe este un joc care te poarta intr-o aventura senzationala. Castigul maxim este unul destul de generos, 15.000x miza, in timp ce miza minima, 0.80 RON.
Gates of Olympus - este un joc de pacanele gratis cu noutati interesante printre care si optiunea de a cumpara speciala la pacanele. Poti sa te joci gratis chiar la noi pe site!
Sweet Bonanza - este un joc de pacanele gratis celebru de la Pragmatic Play la care se poate castiga foarte bine prin metoda Cluster Pays. Testeaza jocul in mod gratuit aici!
Mysterious Egypt - pacanele gratis este un slot relativ nou cu un RTP peste medie si functia prin care poti cumpara speciala. Testeaza jocul gratuit la noi pe site.
The Hand of Midas - pacanele gratis este un slot modern cu o grafica de 5 stele ce ne ofera sansa de a cumpara speciala la pacanele. Incearca slotul GRATUIT aici pe site.