Megaways

In 2022 a aparut Extra Juicy Megaways. In esenta acelasi joc Extra Juicy, dar cu mult mai multe posibilitati de plata, pentru a fi pe placul jucatorului de pacanele modern.
Temple Tumble Megaways este un joc de pacanele gratis de la Relax Gaming, are o poveste grozava si o grafica extrem de buna. Castigurile uriase pe care le poti inregistra in modul "speciala" sunt cu adevarat impresionante.
Big Buffalo Megaways intra pe lista sloturilor online pe care trebuie sa le incerci de la Skywind Group, putem castiga pana la 5000x miza.
Shining King Megaways este un joc cu fructe cu multe speciale si ai oportunitatea de a obtine un premiu de 37.500x miza.
Madame Destiny Megaways este o productie originala din partea Pragmatic Play care a aplicat mecanismul Megaways unei versiuni mai vechi lansate tot de ei. La acest slot puteti castiga pana la 5000x miza.
Big Bass Bonanza este un joc de pacanele gratis la care trebuie "sa pescuim" premiile cele mari. Vezi cum decurge jocul in mod demo la noi pe site sau pe bani reali la cazinourile recomandate.
Wolf Gold este un joc de pacanele produs de Pragmatic Play ce vine cu o multime de functii interesante, castiga sume mari cu investitii minime. Testeaza jocul Wolf Gold gratuit chiar acum!
Great Rhino Megaways pacanele gratis este unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate Megaways lansat de Pragmatic Play, incearca-l gratuit aici pe site.
Hot Spin Megaways pacanele gratis este unul dintre cele mai noi jocuri ca la aparate de tip Megaways lansat de iSoftbet, poate fi testat pe gratis la noi pe site.
The Dog House Megaways pacanele gratis este unul dintre cele mai cunoscute jocuri ca la aparate de tip Megaways produs de la Pragmatic Play, poate fi testat pe gratis la noi pe site.

This will close in 25 seconds