Shining King Megaways
4.0

Shining King Megaways

Shining King Megaways este un joc cu fructe cu multe speciale si ai oportunitatea de a obtine un premiu de 37.500x miza.
Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Nume Slot: Shining King Megaways

Producator: iSoftBet

Volatilitate: Ridicata

RTP: 96.11% – 96.86%

Castig maxim: 37.500 x miza

Schema: 6×7

Linii de plata: 117.649

Data lansarii: 04.11.2020

Functii speciale: Rotiri Gratuite, Simboluri Scatter, Wild, Cumparare Speciala, Simboluri Misterioase

Platforma: Mobil, Desktop, Tableta

  • 6 x Cirese – 0.8x miza
  • 6 x Lamai – 0.9x miza
  • 6 x Portocale, Prune – 1x miza
  • 6 x Struguri, Pepene Verde – 1.75x miza
  • 6 x Clopotel, Stea – 2x miza
  • 6 x Dolar – 7.5x miza
  • 6 x Septar – 50x miza

Unde poti juca Shining King Megaways pe bani reali?

Shining King Megaways este un joc interesant, asa ca e normal ca majoritatea cazinourilor de top din Romania sa si-l doreasca in oferta. In plus, sloturile de la iSoftBet sunt la mare cautarea de jucatori, mai ales datorita formatului, unul care da impresia de jocuri ca la pacanele clasice. Superbet, Betano sau Netbet sunt printre numele importante de top casino online unde poti sa te joci Shining King Megaways pe bani reali. Surprinde absenta celor de la Unibet, care au relativ destul de putine jocuri cu “motor” Megaways.

1000 rotiri gratuite
1000 RON bonus
300 rotiri gratuite
500 rotiri gratuite
225 rotiri gratuite cash
500 rotiri gratuite
200 rotiri gratuite cash
500 rotiri gratuite
555 rotiri gratuite
700 rotiri gratuite
350 rotiri gratuite fara depunere
25 RON fara depunere
300 rotiri fara depunere
300 rotiri fara depunere
700 rotiri gratuite

Shining King Megaways pacanele gratis

Shining King Megaways este un joc lansat pe piata de iSoftBet spre sfarsitul lui 2020, care iti permite sa te desfasori pe o matrice cu 6 role si 7 linii, avand un numar maxim de 117.649 posibilitati de a forma o combinatie castigatoare. Si daca tot suntem la capitolul castiguri, ai oportunitatea de a obtine un premiu de 37.500x miza daca te joci la Shining King Megaways.

Volatilitatea jocului este una ridicata, iar RTP-ul e cuprins intre 96.11% (in jocul principal) sau 96.86% (atunci cand alegi sa cumperi functia speciala). Aceasta combinatie inseamna ca vei avea parte de castiguri intr-o frecventa mai redusa, insa premiile obtinute vor fi semnificative pentru miza folosita. Poti incepe cu un pariu minim de 1 RON, pentru ca miza maxima acceptata sa fie de 15 RON. Poate ca ai impresia ca pariul maxim e unul destul de redus, dar se va cunoaste repede intr-un joc de tip “cascada”.

Cum se joaca Shining King Megaways pacanele gratis

Metoda de castig la Shining King Megaways ramane aceeasi ca la toate sloturile – formezi combinatii platitoare. Cum poti sa faci asta? Fiecare simbol castigator participa la o reactie in lant, formand o “cascada”. Simbolurile castigatoare dispar de pe ecran, inlocuite cu alte figuri care cad. Jocul are si un tracker orizontal deasupra rolelor, care va adauga un simbol la fiecare dintre rolele 2, 3, 4 si 5.

Exista un simbol Wild in timpul invartirilor la Shining King Megaways, unul care are posibilitatea sa substituie oricare alt simbol, in afara de cel Bonus. La Shining King Megaways vei mai da si peste un Mystery Symbol, o figura misterioasa care se va transforma in acelasi simbol atunci cand rolele se vor opri. In acest fel, ai oportunități mai bune de a forma combinatii castigatoare, fiindca indiferent de pozitiile lor pe ecran, simbolurile misterioase se vor transforma mereu in aceeasi figura (exceptie Wild si Bonus).

Functii speciale la Shining King Megaways pacanele gratis

Patru simboluri Bonus oriunde pe ecran vor declansa functia speciala cu 12 rotiri gratuite. Si cam atat. Nu ai niciun multiplicator, nicio vreo alta “smecherie” prezenta. Dar macar sunt rotiri gratuite, care nu-ti vor consuma din balanta. In plus, poti sa adaugi la aceste invartiri gratuite, fiindca fiecare simbol Bonus suplimentar va adauga 5 Free Spins, pana la un numar maxim de 27 de rotiri. Pot ateriza simboluri Bonus si pe top tracker-ul aflat deasupra rolelor. Trei simboluri Bonus prezente pe acele pozitii vor aduce 5 rotiri gratuite suplimentare, in timp ce patru simboluri Bonus te vor rasplati cu 10 Free Spins ce reprezinta practic un bonus fara depunere.

Poti sa cumperi direct functia speciala prin achiziționarea Crown Bet. Aceasta te va costa 75x miza si iti va garanta Free Spins Bonus. O oportunitatea excelenta pentru momentele in care crezi ca 12 rotiri gratuite la pacanele online valoareaza mai mult de 75x miza. Bine, pentru ca vorbim de castiguri in cascada, o simpla rotire se poate transforma in mult mai multe castiguri acumulate la rand.

Gameplay, grafica si sunet Shining King Megaways pacanele gratis

Un aspect de joc retro de calitate nu are cum sa-i impresioneze decat pe cei care stiu cum sunt sloturile cu fructe clasice. Shining King Megaways este acel gen de joc, pe care nu-l deosebesti de unul de acum 15 ani decat daca te uiti atent. Background-ul este simplu, reprezentat de o perdea si atat. Pana la urma, iSoftBet n-a dorit sa impresioneze prin grafica, ci sa aduca jucatorilor un slot cu fructe cu mecanism Megaways.

Iar “motorul” Megaways de jocuri ca la aparate online se pliaza excelent pe jocurile cu fructe, fiindca astfel jucatorul gaseste in timpul rotirilor mai multe oportunitati de castig.

Ai parte de sunete speciale atunci cand cade un simbol bonus, cand se transforma simbolurile misterioase, dar si cand formezi combinatii castigatoare. De parca ai fi la un slot machine in Las Vegas.

Shining King Megaways jocuri ca la aparate pe mobil

Shining King Megaways poate fi jucat de pe orice dispozitiv mobil, fie ca ai unul pe Android sau pe iOS. Si totul fara sa fie nevoie sa descarci nimic. Poti intra direct din browser, iar jocul ar trebui sa iti mearga impecabil. Desigur, ai posibilitatea sa downloadezi aplicatia cazinoului online cu licenta de la ONJN unde ai intrat pentru a te juca Shining King Megaways. Superbet, Betano sau Netbet detin app-uri de ultima generatie.

Pareri despre Shining King Megaways

“Motorul” Megaways poate sa faca orice joc mult mai interesant si cam despre asta e vorba in cazul slotului de la iSoftBet, Shining King Megaways. Un joc decent, cu fructe, dar care nu ti-ar atrage atentia deloc daca ar fi pe 5 sau 10 linii de plata. Functia bonus consta doar in rotiri gratuite, fara multiplicator sau alta secventa mai deosebita. Castigul maxim ne-a placut, de 37.500x miza. Poate e situat atat de sus si pentru ca nu poti plasa un pariu mai mare de 15 RON. Analizand tot continutul de la Shining King Megaways, putem spune ca nu este un joc pentru oricine, ci mai degraba pentru pasionatii de jocuri cu fructe, care incearca sa tina pasul cu vremurile.

Alte jocuri Megaways
Extra Juicy Megaways
4.0/5
Extra Juicy Megaways
Temple Tumble Megaways
5.0/5
Temple Tumble Megaways
Big Buffaolo Megaways
4.0/5
Big Buffaolo Megaways
Shining King Megaways
4.0/5
Shining King Megaways