Fructe

More Lucky & Wild e varianta lansata pe piata in octombrie 2016, cu mai multe linii de plata, iar castigul maxim e de 1.000x miza/linie.
30 Spicy Fruits este un joc cu fructe lansat de EGT care ne ofera rotiri gratuite si poti castiga pana la 1.000x pariul per linie.
Joker King face parte din categoria de jocuri ca la aparate cu fructe ce si-a facut aparitia recent pe piata sloturilor online.
Fruit Party 2 - este un joc de pacanele gratis cu fructe produs de Pragmatic Play in anul 2021. Descopera toate functiile speciale in varianta demo de pe site-ul nostru.
Fruit Shop - este unul dintre cele mai cunoscute jocuri ca la aparate cu fructe, spre deosebire de altele mai vechi, acesta a fost produs de NetEnt si are o grafica de 5 stele.
Super Flip - este un joc de pacanele gratis cu fructe si o structura clasica dar detine o grafica moderna ce iti va provoca dependenta daca stai mult in fata ecranului.
Extra Stars pacanele gratis este un joc cu fructe lansat de EGT tocmai in 2014, dar care a ramas foarte popular in prezent. Joaca acum pe gratis la noi pe site.
Lucky Hot pacanele gratis este un slot retro cu fructe si poate fi jucat gratuit online fara descarcare direct la noi pe site.
Juicy Fruits pacanele gratis este unul dintre cele mai cunoscute jocuri ca la aparate de la Pragmatic Play si poate fi testat pe gratis la noi pe site.
40 Burning Hot pacanele gratis este un slot extrem de popular la noi in tara si poate fi incercat in mod 100% gratuit aici pe site.

This will close in 25 seconds