Strategia de pariuri ”PD”

Salutare tuturor !

În acest articol îmi propun să vă expun o strategie pentru pariurile sportive, o strategie care pe lângă suspanul pe care ni-l oferă vine și cu rezultate productive. Această strategie a fost testată în ultimele 4 luni, dovedind în acest fel că ne poate aduce un profit consistent. La început nu am fost convins, la fel ca mulți dintre voi vâzând multe bilete, care păreau aruncate la nimereală, nu mi-a inspirat încredere. Însă am început să analizez această strategie și s-a dovedit a fi o alegere extrem de bună.

Recomandate
Bonus 100% pana la:
3000 RON
Oferta de bun venit
+ 1000 rotiri gratuite
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi
Bonus 100% pana la:
2500 RON
Oferta de bun venit
+ 500 rotiri gratuite
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi
Bonus 100% pana la:
1000 RON
Oferta de bun venit
+ 555 rotiri gratuite
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

În mare parte, biletele din această strategie se bazează pe 3 meciuri / per bilet. Atașez mai jos un exemplu, din câștigurile noastre.

Meciul 1 (Sevilla – Almeria) fiind meciul de bază pe care l-am ales în ziua respectivă și l-am jucat pe 7 bilete cu toate variantele de scor din prima repriză începând cu 2 goluri, mai exact scorurile (1-1, 2-0, 0-2 , 2-1 , 1-2 , 2-2 și ”altul” opțiune care se găsește doar la Superbet și unde avem nevoie de minim 3 goluri marcate de oricare dintre echipe în PRIMA REPRIZĂ).

Deci până în acest punct avem 7 bilete plasate, cu gândul că la Sevilla se înscriu minim 2 goluri în prima repriză, asigurându-ne trecerea la al doilea meci pe un bilet. Scorul la pauză a fost 3-0, deci am bifat biletul cu opțiunea ”Prima repriză – Scor corect – Altul” și am trecut de primul meci.

Meciul 2 – Aici în general selectam pronosticul GG în ambele reprize, de exemplu 1-1 la pauză și 2-2 la final pentru a fi câștigător. Pentru a mări șansele de reușită am ales pentru meciul 2, meciurile din Anglia – EFL Cup în care am avut încredere mai mare, așadar am selectat 3 meciuri, ceea ce înseamnă că avem 7 bilete (cu Sevilla și cele 7 variante de scor din prima repriză) înmulțit cu 3 meciuri din EFL Cup la meciul 2, deci 21 de bilete plasate. (Meciul 3 va fi mereu același, în caz că îl schimbăm va trebui să jucăm prea multe variante de bilete).

În ziua respectivă după ce am trecut de Sevilla, am rămas în joc cu 3 bilete unde la meciul al 2-lea fiind alte 3 meciuri diferite aveam 3 șanse diferite să ajungem la ultimul meci. Din cele 3 meciuri din EFL Cup, Mansfield cu Peterborough a fost singurul care s-a pliat pe strategia noastră, 1-1 la pauză și 2-2 la final, bifând și al doilea meci și rămânând cu un singur bilet în joc.

Mai jos vedem deja cum putem să oprim biletul cu varianta de CASH-OUT, după ce am bifat deja 2 meciuri.

Deci după 2 meciuri bifate, avem deja un CASH-OUT de x133 aproximativ, ceea ce înseamnă că noi deja am prins o cotă de 133. Ajunși în acest punct trebuie să luam o decizie, iar eu vă sfătuiesc să jucați toate biletele postate de noi de 2 ori, nu este nevoie să dublați bugetul pentru a face asta, puteți împărți miza la 2, iar în loc de 6 RON pe bilet, puteți juca doar 3 RON. Iar în acest punct pe unul din bilete dăm CASH-OUT, iar un bilet îl lăsăm până la capăt.

Meciul 3 – Aici mereu alegem un meci la care așteptăm goluri, iar pronosticul de multe ori va fi (Scor Corect – Altul – ceea ce înseamnă ca oricare din echipe să înscrie minim 5 goluri) sau alt pronostic pe care îl folosim des este (Peste 1,5 goluri în prima repriză & Peste 1,5 goluri în a doua repriză). Dacă la ultimul meci vom avea un gol marcat rapid, până în minutul 20, CASH-OUT-ul nostru se ridică radical (x300-x500)

În cazul nostru, la ultimul meci am avut 2 goluri în prima repriză iar biletul arăta în felul urmator:

Un CASH-OUT de x550 la pauză. Noi jucând fiecare bilet de 2 ori, am dat CASH-OUT la o cotă de 550, asigurând un profit excelent. Într-un final, nu s-a mai marcat iar strategia de a da CASH-OUT a fost profitabilă.

Deci recapitulând, investiția noastră a fost de 21 de bilete la o miză de 6,30 RON = 132 RON, urmând să le mai plasăm încă o dată, astfel am investit 132 x 2 = 264 RON. Iar CASH-OUT-ul nostru a fost de 3474 RON, deci profitul este clar. Dar cei care sunteți la început puteți începe cu o miză de 2-3 RON și urmăriți CASH-OUT-urile de 400-800 RON, pentru a vă crește BankRoll-ul pe care îl alocați pariurilor sportive.

Unde sa jucati strategia?

Bonus 50% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Acum vă las pe voi să vă gândiți cum este mai bine să jucați la pariuri sportive. Pe cotele mici sau pe cele mari ? Am analizat de-a lungul timpului, iar concluzia mea este că dacă am juca un meci (GG) la o cotă de 1.80 să zicem. Același meci poate ieși GG în ambele reprize la o cotă de 15-20, cu un risc apropiat. La fel și în cazul meciurilor pe care le-ați fi jucat (Peste 2,5 goluri), dacă 2 dintre cele 3 goluri se marchează în prima repriză, noi deja am fi bifat un pronostic la strategia noastră, un scor corect în prima repriză. Deci nu vă lăsați păcăliți de cotele mici, care au un grad de dificultate, de multe ori mai mare decât pare.

Toate biletele din această strategie sunt postate zilnic pe grupul nostru de Telegram cu peste 13,000 de membrii. Acolo veți găsi zilnic serii de câte 10-20 de bilete (3-4 serii pe zi). Dacă vreți să începeți să jucați această strategie, trebuie jucate toate biletele din toate seriile, pentru a avea aceleași șanse cu noi.

Pentru a juca la pariuri sportive, recomand să aveți un buget separat, pe care vi-l asumați și pe care trebuie să fiți conștienți că îl puteți pierde. Pariurile sportive nu sunt sigure și nu garantează profit !