EGT

More Lucky & Wild e varianta lansata pe piata in octombrie 2016, cu mai multe linii de plata, iar castigul maxim e de 1.000x miza/linie.
Lansat in 2013, slotul este un joc deja clasic, impartit pe 5 role si 3 randuri, cu 20 de linii de plata. Poti castiga pana la 1000x miza per pariu.
30 Spicy Fruits este un joc cu fructe lansat de EGT care ne ofera rotiri gratuite si poti castiga pana la 1.000x pariul per linie.
20 Dazzling Hot este un joc ca la pacanele care nu necesita prea multa concentrare din partea jucatorului. Exista si un simbol Scatter, reprezentat de o figura Stea.
Supreme Hot este un joc de pacanele clasic de la EGT ce ofera castiguri destul de bune. Incearca chiar acum jocul in mod demo la noi pe site.
Dice & Roll pacanele gratis 77777 este un slot de la producatorul EGT cu 10 linii de plata si un castig de pana la 750x miza. Incearca varianta DEMO in mod 100% gratuit!
Burning Hot Egypt Quest este unul dintre cele mai cunoscute jocuri ca la aparate de la EGT ce vine acum cu un jackpot special ce poate fi castigat destul de usor. Poti testa jocul in mod demo chiar aici.
20 Joker Reels pacanele gratis este un joc ca la aparate cu 777777 si fructe ce detine cateva functii interesante prin care putem obtine castiguri importante. Testeaza jocul gratuit la noi pe site.
20 Hot Blast pacanele gratis este un slot cu fructe & 77777 foarte popular la care se pot obtine castiguri foarte dese. Testeaza jocul gratuit la noi pe platforma.
Extra Stars pacanele gratis este un joc cu fructe lansat de EGT tocmai in 2014, dar care a ramas foarte popular in prezent. Joaca acum pe gratis la noi pe site.