Ponturi Voluntari vs Sepsi – 19-02-2022

Voluntari vs Sepsi putea sa fie meci cu implicatii serioase pentru play-off daca Sepsi se impunea cu Rapid. Dupa remiza echipei lui Bergodi insa, sansele sale sunt mai degraba matematice. Voluntari are insa nevoie de puncte pentru a-si securiza prezenta intre primele 6.

Ponturi Voluntari vs Sepsi

Matematic, Sepsi poate trage la play-off. Insa doar matematic. Este limpede ca trebuie sa se concentreze acum pe modul in care va gestiona drumul catre singurul trofeu pe care-l poate obtine, Cupa Romaniei. In replica, Voluntari inca nu-si permite sa reduca din cadenta. Sunt cinci puncte pana la prima echipa din zona 7-16 si trebuie sa bifeze in continuare rezultate pozitive daca vrea sa ramana in zona de sus a ierarhiei.

Tinand cont ca oaspetii au trei absente importante, Voluntari poate sa mai faca un pas catre atingerea obiectivului. Motiv pentru care am ales 1-2 goluri in meci.

Bonus pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 10 RON. Plaseaza un prim pariu simplu sau multiplu la cote de minim 1.50 per selectie. Miza minima 5 RON. Daca pariul e pierdut primesti banii inapoi 100% pana la 500 RON ca FREEBET. Depozitele facute prin Skrill si Neteller nu sunt valabile pentru acest bonus.

*Freebet-ul trebuie folosit in 8 zile de la acordare.

Voluntari

  • Vine dupa un sec 0-3 cu Farul. O partida in care a aratat multe deficiente in toate compartimentele.
  • Infrangerea cu echipa lui Hagi a fost prima dupa 11 partide consecutive fara esec. Perioada in care a avut o linie 4-7-0.
  • In tur Voluntari a reusit sa se impuna cu 2-1.

Echipa probabila: M. Popa – Ciobotariu, Tamas, Armaș, Briceag – Meleke, Droppa – Ricardinho, Rata, I. Gheorghe – Nemec.

Sepsi

  • Sepsi putea avea sanse la play-off daca nu pierdea doua puncte mari in finalul partidei cu Rapid. Asa insa, lucrurile sunt cel putin complicate si a ramas in ”carti”, in principiu, doar matematic.
  • Daca in tur a pierdut, acasa, 1-2, la ultima vizita pe acest stadion se impunea cu acelasi scor.
  • Paun si Stefanescu sunt suspendati. In plus, accidentat de Albu, Achahbar nu va mai juca pana-n toamna.

Echipa probabila: Niczuly – Dimitrov, Niňaj, Mitrea, A. Dumitrescu – Eder González, Fofana, Aganović – Barbut, Luckassen, Golofca.