Ponturi UTA vs Sepsi – 05-02-2022

Ponturi UTA vs Sepsi 05-02-2022. Meciul se joaca sambata, de la ora 13:30, in etapa 24 din Liga 1. UTA, cu un nou antrenor, doreste sa obtina primul succes dupa 10 etape fara victorie. De partea cealalta, Sepsi vrea sa dea lovitura si sa-si continue cursa spre play-off. Cine se va impune?

Bonus 100% pana la:
5000 RON + 250 RON pariu fara risc + 750 rotiri gratuite
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

UTA vs Sepsi pronosticuri 05-02-2022

UTA si Sepsi deschid programul de sambata din Liga 1. Este un meci decisiv pentru ambele echipe, oricare rezultat in afara unei victorii fiind practic o condamnare la ratarea play-off-ului. Oaspetii par sa fie in forma mai buna si ar putea profita de faptul ca aradenii au schimbat antrenorul. Sau, dimpotriva, ca acest soc sa ii ajute pe jucatorii din Vest. Vom vedea. Este de asteptat sa avem o disputa pe viata si pe moarte. Am sa merg pe OM, pentru care la Unibet avem o cota de 1.50.

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

UTA

  • UTA nu a mai castigat din 25 octombrie, de la succesul cu 3-0 contra ultimei clasate, Academica Clinceni. De-atunci a reusit doar cinci remize in 10 jocuri.
  • In ultima partida a remizat cu FC Rapid, dar Laszlo Balint a decis sa-si dea demisia. In locul sau a venit Ionut Badea.
  • Vukcevic si Vorobjovas sunt suspendati, iar Otele este incert pentru aceasta partida.
  • Pentru un nou joc in care sa avem remiza, precum in meciul tur, cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 2.75 si 2.85.

Echipa probabila: Fl. Iacob – Dima, Benga, Erico, Shliakov – Isac, Batha – Ubbink, Miculescu, Cardoso – Laukzemis.

Sepsi

  • A pierdut in ultima deplasare, 0-1 cu FC Botosani. Insa dupa aceea s-a revansat acasa, dispunand cu 3-1 de Craiova lui Reghe.
  • 2-7-3 este linia lui Sepsi in meciurile din deplasare. Sigur, per total sunt pe plus, insa trebuie sa castige mai multe meciuri pentru a prinde play-off-ul.
  • Infrangerea cu FC Botosani este singura pentru Sepsi in ultimele 10 meciuri.

Echipa probabila: Niczuly – Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ispas – Eder, Aganovic, Ashkovski – Achahbar, Luckassen, Stefanescu.

Vezi imagini din ultimul meci direct