Ponturi U Craiova 1948 vs Voluntari – 05-12-2021

Ponturi U Craiova 1948 vs Voluntari 05-12-2021. Meciul se joaca duminica, de la ora 16:00, in runda a 18-a din Liga 1. Oltenii trebuie sa castige pentru a se indeparta de zona periculoasa. Primesc insa vizita unei echipe in forma, care vizeaza sa revina pe treapta a treia a ierarhiei. Cine va avea castig de cauza?

U Craiova 1948 vs Voluntari pronosticuri 05-12-2021

Oltenii continua sa isi caute identitatea dupa multiplele schimbari pe banca tehnica. Mai cu seama ca acestea nu au adus revirimentul dorit. Iar acum echipa lui Mititelu este antepenultima. Sau, daca vreti, prima deasupra perechii compuse din Clinceni si Dinamo, formatii care vor trebui sa aiba mult noroc pentru a putea scapa de retrogradare. De partea cealalta, Voluntari vine dupa ce s-a calificat in semifinalele Cupei. Iar acum spera la un rezultat cu care sa-si reia pozitia a treia in Liga 1. Oaspetii au o formatie greu de invins, astfel ca am decis sa merg pe x2 & 3,5, pentru care la Unibet avem o cota de 1.68.

x2 & under 3,5

Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

U Craiova 1948

  • Oltenii au inceput campionatul extrem de spectaculos si pareau o candidata la play-off. Lucrurile stau insa acum extrem de prost si echipa lui Mititelu este intre formatiile care vor avea de tras pentru a scapa de retrogradare.
  • A marcat doar 11 goluri, fiind, alaturi de Mioveni, pe prima pozitie in ierarhia celor mai slabe atacuri. Problema nu o reprezinta doar ratarile, ci si faptul ca nu genereaza multe faze de poarta.
  • Are o singura infrangere in ultimele cinci meciuri de campionat, dar si un singur succes in aceasta perioada.
  • In tur a fost 2-1 pentru Voluntari. Pentru un nou joc in care sa consemnam minimum 3 goluri cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 2.59 si 2.65.

Echipa probabila: Popa – Negru, Kovacic, Gajic, Huyghebaert – Sidibe, Asamoah, Baeten, Ondaan – Bauza, Campagno.

Voluntari

  • Vine dupa o serie pozitiva, cu remize contra FCSB si Botosani si un succes contra lui Dinamo. Plus calificarea in semifinalele Cupei.
  • In deplasare are o linie 3-1-4, golaveraj 8-12. O prestatie decenta si, mai mult, in ultimele 8 jocuri oficiale are 6 succese, o remiza si o singura infrangere, la Cluj.
  • Trei din ultimele patru meciuri in deplasare au fost de under. Iar per total, egalitate, cu cate patru partide de over si de under.

Echipa probabila: Popa – Ricardinho, Tamas, Meleke, Briceag – Rata, Droppa, Gheorghe – Costin, Nemec, Veiga.

Vezi imagini din precedentul meci direct