Ponturi Romania vs Armenia – 11-10-2021

Ponturi Romania vs Armenia 11-10-2021. Meciul se joaca luni, de la ora 21:45, in preliminariile CM. Romania revine pe Ghencea si isi doreste revansa dupa infrangerea din Armenia. „Tricolorii” sunt favoriti, iar daca fac maximum de puncte in jocurile ramase din preliminarii pot ajunge la baraj.

Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Romania vs Armenia pronosticuri 11-10-2021

Romania a jucat in  Germania unul dintre meciurile cele mai bune in ultima vreme. Sigur, asteptat, nemtii au presat, insa, cu o buna organizare defensiva si contraatacuri periculoase, „tricolorii” au fost permanent in meci. Si au cedat a limita, 1-2, in urma unei faze fixe. Acum insa urmeaza prima „finala”. Jocul cu Armenia. O formatie care a surprins in prima parte a calificarilor. Dar care a revenit la „normal” in aceasta toamna. Baietii lui Radoi sunt favoriti. Si, pana la urma, daca nu greseau inexpicabil si nu primeau o lovitura de la brigada de arbitraj, probabil ca se impuneau (sau macar remizau) si in meciul tur. Am sa merg pe 1x & 2+& Romania mai multe cornere, varianta pentru care la Unibet avem o cota de 2.12.

1x & 2+ & Romania mai multe cornere

Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Romania

  • Dupa esecul cu Germania, Romania este pe locul 4. Insa la numai doua puncte de Macedonia de Nord si Armenia, formatiile care o devanseaza in ierarhie.
  • Acasa are o linie 2-1-0. Daca invingem obtinem doua succese la rand acasa pentru prima data in aceasta campanie de calificare.
  • Nedelcearu este accidentat si nu a putut evolua cu Germania. Burca s-a lovit si el cu nemtii, astfel ca, probabil, in centrul defensivei se va miza pe Chiriches si Rus.
  • Romania a castigat la zero toate meciurile acasa cu Armenia. Pentru un succes cu handicap asiatic -1, cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 1.95 si 2.10.

Echipa probabila: Nita; Ratiu (Manea), Chiriches, Rus, Bancu (Tosca); Stanciu, Nedelcu; Hagi, Cicaldau, Mitrita (Maxim); Keseru.

Armenia

  • Dupa un start excelent de campanie a ajuns la 4 meciuri fara victorie. Este adevarat, in trei dintre acestea nu a pierdut. A cedat insa in Germania cu 6-0, lucru care este un indicator al valorii sale.
  • Are nevoie de un rezultat pozitiv in Romania. Pentru ca in ultimele doua jocuri va evolua contra Macedoniei de Nord si Germaniei. Or, in conditii normale, chiar daca la acel moment nemtii sunt deja calificati, armenii nu pot spera la mai mult de o remiza. Iar jocul cu Macedonia de Nord ar reprezenta o confruntare decisiva pentru locul de baraj.
  • André Calisir, Gevorg Ghazaryan sunt accidentati. A revenit insa in echipa fata de meciul tur Henrikh Mkhitaryan.

Echipa probabila: Yurchenko; Hovhannisyan, Voskanyan, Haroyan, Terteryan; Bayramyan, Zelarayan, Grigoryan, Adamyan; Barseghyan, Mkhitaryan.