Rangers vs Dortmund se anunta o intalnire extrem de disputata. Germanii vin sa razbune esecul suferit pe propriul teren, dar Rangers, care n-a mai primit gol acasa din noiembrie, nu este dispusa sa lase sa-i scape sansa calificarii.

Ponturi Rangers vs Dortmund

Probabil ca putini erau cei care anticipau un asemenea deznodamant la meciul disputat la Dortmund. Cert este ca Rangers a obtinut o victorie mare, iar presa scotiana, entuziasmata, a vorbit in termeni laudativi despre calitatea intrecerii interne. Tragandu-i de urechi pe cei care nu o plaseaza intre competitiile de forta ale Europei.

Dortmund vine insa decisa sa mearga mai departe. Mai ales dupa acel 6-0 cu Gladbach. Pana la urma are nevoie de un succes la doua goluri pentru a duce confruntarea in prelungiri. Ramane de vazut daca va reusi. Cert este insa ca ne asteptam la un joc cu goluri. Si am ales sa merg pe Dortmund marcheaza 2+.

Dortmund peste 1.5 goluri

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Rangers

  • N-a reusit decat un 1-1 in campionat, cu Dundee Utd, fiind acum la 3 puncte de Celtic.
  • Exceptand înfrângerea cu Lyon (0-2) din grupe, Rangers a marcat cel putin o data in fiecare joc disputat acasa in aceasta stagiune.
  • N-a primit gol acasa in ultimele 9 meciuri oficiale. Mai precis, din 21 noiembrie.

Echipa probabila: McGregor – Tavernier, Goldson, Bassey, Barisic – Jack, Lundstram – Kent, Arfield, Aribo – Morelos.

Dortmund

  • Este pe locul 2 in Bundesliga, la 6 puncte de Bayern, si inca mai spera la titlu.
  • A marcat in ultimele 10 meciuri sustinute in deplasare in toate competitiile. Iar in sase dintre acestea a facut-o de macar doua ori.
  • Cel putin doua goluri a marcat si in noua dintre ultimele 10 meciuri disputate.

Echipa probabila: Kobel – Guerreiro, Hummels, Zagadou, Schulz – Dahoud, Bellingham – Brandt, Reus, T. Hazard – Malen.