Ponturi Mioveni vs Clinceni – 23-01-2022

Ponturi Mioveni vs Clinceni 23-01-2022. Meciul se joaca duminica, de la ora 14:30, in etapa 23 din Liga 1. Mioveni si-a intarit ofensiva si intalneste o formatie care are mari probleme financiare. Va reusi Mioveni sa-si respecte statutul de favorita?

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Mioveni vs Clinceni pronosticuri 23-01-2022

Mioveni este la mijlocul zonei de play-out in timp ce Clinceni este ultima, fiind, alaturi de Dinamo, intre echipele aflate in cel mai mare pericol sa retrogradeze. Pentru a evita acest verdict, oaspetii ar trebui sa inceapa sa adune puncte, insa pentru acest lucru ar trebui sa aiba si calitatea sa o faca. Este de astept sa avem o partida extrem de disputata, ambele formatii dorindu-si un rezultat pozitiv. Motiv pentru care ma astept si la abateri de la regulament, in special din partea oaspetilor. Am sa merg pe 3+ cartonase Clinceni, pentru care la Unibet avem o cota de 1.50.

Oaspetii 3+ cartonase

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Mioveni

  • Mioveni a intrat in vacanta dupa doua meciuri in care a luat puncte unor contracandidate in lupta pentru evitarea retrogradarii. Lucru pe care il doreste si acum.
  • Si-a pastrat nucleul de baza si a adus jucatori care sa imbunatateasca jocul de atac al formatiei.
  • Nu este de mirare in conditiile in care vorbim despre echipa cu cel mai slab atac.
  • In tur am avut parte de un meci cu GG. Pentru un nou joc in care sa avem goluri de ambele parti cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 3.05 si 3.80.

Echipa probabila: Ducan – Scarlatache, Garutti, Balaur – Oancea, Veres, Dumitriu, Serbanica – Radescu, Buziuc, Sanoh.

Clinceni

  • Oaspetii au avut parte de o iarna agitata. Echipa, si asa fara mari veleitati, a ramas fara o multime dintre oamenii de baza.
  • Au plecat Gardos, Patriche, Omoh, Achim, Ciandarov, Ventura si Kazlauskas.
  • Clinceni are a doua cea mai slaba defensiva a campionatului. Iar acum a ramas si fara jucatori importanti in acest compartiment.

Echipa probabila: Ureche – Ionita, Cmovs, Filip, Holzmann– Gogov – Ion, B. Cascini, Longher, De Amorim – Vellios.

Vezi imagini din ultimul meci direct