Ponturi Liechtenstein vs Romania – 14-11-2021

Ponturi Liechtenstein vs Romania 14-11-2021. Meciul se joaca duminica, de la ora 19:00, in preliminariile Cupei Mondiale 2022. Tricolorii trebuie sa obtina o victorie de serviciu cu ochii pe jocul de la Skopje.

Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Liechtenstein vs Romania pronosticuri 14-11-2021

Romania n-a reusit sa invinga Islanda, iar Macedonia de Nord a surclasat Armenia in deplasare. Astfel ca in momentul de fata prezenta la baraj depinde de meciul de la Skopje, pe care l-am analizat separat. In ceea ce priveste partida din Liechtenstein, „tricolorii” merg sa bifeze o victorie. Noi n-am reusit sa-i desfacem asa cum trebuia in meciul de acasa, castigat cu doar 2-0, insa alte echipe, mai pragmatice, au facut scor. Ultimul exemplu fiind Germania.Ma astept insa ca totusi „tricolorii” sa incerce sa invinga confortabil si sa-i arate lui Radoi ca il vor in continuare alaturi de el. Astfel ca propunerea este Romania -2, pentru care la Unibet avem o cota de 1.48.

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Liechtenstein

  • Liechtenstein a cedat in toate meciurile contra Romaniei (cinci la numar). A reusit sa marcheze o singura data, intr-un 1-8 din 1997.
  • In ultimul meci direct acasa Liechtenstein pierdea, in 1999, cu 0-3. In actualele preliminarii, pe propriul teren a primit patru goluri de la Macedonia de Nord si Islanda. Dar numai doua de la Germania si unul de la Armenia.
  • Liechtenstein a cedat in meciul precedent, in care a jucat foarte repede in 10, noua goluri. Astfel ca ajuns la 32 de goluri incasate in actualele preliminarii.
  • Pentru un meci de 3+, asa cum a fost precedentul duel jucat in Liechtenstein, cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 1.44 si 1.47.

Echipa probabila: Buchel – Wolfinger, Grunenfelder, Malin, Kollman, Goppel – Frick, Frommelt, Hasler – Kardesoglu, Frick.

Romania

  • Vine dupa un 0-0 cu Islanda. Rezultat care i-a redus simtitor sansele de a ajunge la baraj.
  • In meciurile jucate in deplasare avem o linie 1-1-2. Am castigat in Islanda, 2-0, am remizat in Macedonia de Nord, 0-0, si am cedat in Armenia, 2-3, si Germania, 1-2.
  • Ratiu, care a primit cartonas galben, nu poate evolua in acest meci, si urmeaza sa fie inlocuit de Manea. In rest, Radoi poate alege ce jucatori doreste din lot, astfel ca nu este exclus sa avem parte de surprize in primul 11.

Echipa probabila: Niță – Manea, Chiriches, Nedelcearu, Bancu – Cicaldau, Marin, Stanciu – I.Hagi, Ivan, Maxim.