Ponturi FCSB vs CFR Cluj – 23-01-2022

Ponturi FCSB vs CFR 23-01-2022. Meciul se joaca duminica, de la ora 20:00, in etapa 23 din Liga 1. FCSB are nevoie de victorie pentru a reduce din handicapul clujenilor. Sigur, in cazul unei remize inca se joaca titlul, insa sansele se reduc in conditiile in care campioana are o prestatie de metronom. Cine va avea castig de cauza in derbyul campionatului?

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

FCSB vs CFR Cluj pronosticuri 23-01-2022

Este derbyul campionatului. Si o sansa pentru FCSB sa reduca din handicapul pe care-l au clujenii. Lucru de care au nevoie daca intr-adevar doresc sa obtina titlul. Becali pare insa mai interesat sa asigure bani in conturile echipei si cel personal. Motiv pentru care bucurestenii nu au facut achizitii, despartindu-se in schimb de Budescu. De partea cealalta, Petrescu a schimbat „liniile” la CFR, un semn ca incearca sa creeze un nou 11. Fara indoiala, oaspetii vor miza pe organizarea jocului si vor incerca sa plece cu macar un punct. In timp ce gazdele au nevoie de succes, asa ca trebuie sa atace. Clujenii nu au mai luat gol din noiembrie, de la jocul cu Randers, in timp ce FCSB a avut parte de meciuri cu GG acasa. Am sa merg pe 2+, pentru care la Unibet avem o cota de 1.55.

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

FCSB

  • Echipa s-a miscat bine sub comanda lui Toni Petrea. A mers insa in vacanta dupa un 0-0 cu Sepsi, joc in care Tarnovanu a fost omul meciului.
  • FCSB are, ca si CFR, 0 in dreptul infrangerilor pe teren propriu. Spre deosebire de campioana insa, a remizat o data.
  • Cretu si Radunovici sunt suspendati, astfel ca Toni Petrea va trebui sa gaseasca solutii pentru benzile laterale.
  • In tur am avut parte de un meci cu GG. Pentru un nou joc in care sa  marcheze ambele cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 2.03 si 2.23.

Echipa probabila: Vlad – Harut, Miron, I. Cristea, Ov. Popescu – Olaru, Fl. Tanase, Sut – Oct. Popescu, I. Stoica, Fl. Coman.

CFR Cluj

  • CFR merge ceas, n-a mai pierdut in vreo competitie de la infrangerea cu Randers, din noiembrie. Iar in campionat, de la esecul cu FC Rapid, din octombrie.
  • Petrescu a renuntat la mai multi jucatori pe care a decis sa nu mai conteze, intre care Alibec, Tahiri sau Culio. I-a adus pe Cristian Negut (Chindia), Sergiu Bus (Seongnam FC), Marko Dugandzic (FC Soci) si Catalin Itu (Dinamo), ultimul fiind anterior imprumutat.
  • CFR este echipa din Liga 1 cu cea mai buna performanta in meciurile disputate in deplasare (8-0-2).

Echipa probabila: Balgradean – Manea, Bouhenna, Cestor, Camora – Deac, Bordeianu, Itu – Costache, Debeljuh, Petrila.

Vezi imagini din ultimul meci direct