Ponturi FC Buzau vs Voluntari – 01-12-2021

Ponturi FC Buzau vs Voluntari 01-12-2021. Meciul se joaca miercuri, de la ora 15:30, in sferturile Cupei Romaniei. FC Buzau isi doreste sa se masoare cu formatiile din Liga 1 si, iata, are in fata o revelatie din primul esalon. Voluntari este favorita. Va reusi sa mearga mai departe?

Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

FC Buzau vs Voluntari pronosticuri 01-12-2021

FC Buzau este in zona de play-off din Liga 2 si, evident, si-ar dori sa faca pasul catre primul esalon. Iar confruntarile din Cupa ii pot oferi o imagine asupra aspectelor la care mai trebuie lucrat. Voluntari este o revelatie a acestei stagiuni, n-a mai pierdut de trei meciuri si, normal, si-ar dori sa termine stagiunea cu un trofeu. Cu o echipa mai inchegata, oaspetii sunt favoriti in acest joc si am sa merg pe caificarea lor.  Propunere pentru care la Unibet avem o cota de 1.45.

Voluntari se califica

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

FC Buzau

  • Buzoienii au ajuns in sferturi dupa ce au eliminat o alta formatie din Liga 1, Academica Clinceni, in urma cu doua tururi.
  • Lotul echipei buzoiene e evaluat la aproape 3 milioane de euro, iar de la sosirea lui Pustai vizeaza promovarea.
  • Are doar trei infrangeri in liga a doua. A cedat recent la Selimbar, dar nu mai pierduse din august.
  • Meciurile sale din Cupa au fost cu goluri. Pentru un joc de 3+, cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 2.24 si 2.28.

Echipa probabila: R. Stoian – R. St. Zamfir, Virtej, Wiktorski, Tud. Oltean – Al. Munteanu, A. Lopez, Gaitan, Otelita, Paturca – A.Manea.

Voluntari

  • Este revelatia din Liga 1, acolo unde ocupa locul 3. Are 3 meciuri fara infrangere in ultima vreme, iar in ultima runda a remizat la Botosani.
  • S-a calificat mai departe la masa verde, in fata FCSB. Adversarul nu s-a putut prezenta la partida din pricina problemelor cu Covid.
  • Ciobotariu isi doreste ca echipa sa prinda play-off-ul, dar va alinia prima echipa si in acest meci.

Echipa probabila: Ramniceanu –  Briceag,  Achim, Tamas, A.Vlad – Droppa, Rata, Rosu –  H.Tavares, Fulop, I.Gheorghe.