Ponturi FC Arges vs Gaz Metan – 06-12-2021

Ponturi FC Arges vs Gaz Metan 06-12-2021. Meciul se joaca luni, de la ora 17:30, in runda a 18-a din Liga 1. FC Arges vizeaza un succes cu care sa urce in zona de play-off. Va reusi sa-l obtina sau va izbuti Gaz Metan un rezultat pozitiv care sa o ajute in cursa pentru evitarea retrogradarii?

Bonus 100% pana la:
5000 RON + 250 RON pariu fara risc + 750 rotiri gratuite
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

FC Arges vs Gaz Metan pronosticuri 06-12-2021

Se intalnesc doua echipe cu foame de puncte, dar cu obiective diferite. FC Arges cauta o victorie cu care sa urce in zona de play-off. Ar egala la puncte pe Farul, dar, urmare a golaverajului, ar ocupa pozitia a cincea. De partea cealalta, Gaz Metan este pe locul 13 si vrea sa urce o pozitie acolo, in grupul echipelor care incearca sa se distanteze de ultimele trei locuri. Ma astept la un meci interesant si am sa merg pe 1x & over 3,5 cornere gazdele, pentru care la Unibet avem o cota de 1.65.

1x & over 3,5 cornere FC Arges

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

FC Arges

  • Vine dupa doua succese, cu U Craiova 1948 si cu UTA, cel de-al doilea in deplasare. Si poate urca pe locul 5 in ierarhia din Liga 1, in fata Craiovei lui Reghe (macar pana la momentul jocului acesteia).
  • FC Arges are o linie 3-1-4, golaveraj 6-7, in meciurile disputate pe teren propriu.
  • Acasa are un singur esec in ultimele cinci meciuri (3-1-1). De altfel, n-a mai cedat pe propriul teren din august.
  • In tur a fost 2-2. Pentru un nou joc in care sa consemnam goluri de ambele parti cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 2.11 si 2.30.

Echipa probabila: Greab – Tofan, Turda, Xavier, Latovlevici – Meza Colli, Raynov – Isfan, Serban, Dumitrascu – Arias.

Gaz Metan

  • Este o echipa cu prestatii oscilante. Face meciuri foarte bune, iar apoi dezamageste. Are totusi un singur esec in ultimele patru jocuri.
  • In deplasare are o linie 2-0-6, golaveraj 5-11. Trei dintre meciurile pe teren strain au fost de over, iar cinci de under.
  • In patru dintre ultimele cinci meciuri s-au consemnat goluri de ambele parti.

Echipa probabila: Valceanu – Dobrescu, Yuri, Matricardi, Gabriel Moura – Lixandru, Alceus – Trif, Deaconu, Chamed – Morar.

Vezi imagini din precedentul meci direct