Ponturi FC Arges vs Dinamo – 21-01-2022

Ponturi FC Arges vs Dinamo 21-01-2022. Meciul se joaca vineri, de la ora 20:00, in etapa 22 din Liga 1. Dinamo spera sa puna punct seriei de meciuri fara puncte in deplasare. Insa FC Arges vrea victoria, mai cu seama ca mai spera inca la o calificare in cupele europene.

Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

FC Arges vs Dinamo pronosticuri 21-01-2022

Liga 1 se reia cu o intalnire intre o echipa, FC Arges, care inca mai spera la play-off, si Dinamo, care lupta pentru evitarea retrogradarii. Oaspetii au un nou antrenor, Flavius Stoican, si au facut schimbari de efectiv. Tinand cont de miza intalnirii, este limpede ca vom avea parte de o partida disputata. Este greu de anticipat care este forma echipelor, astfel ca am sa merg pe over 1,5, pentru care la Unibet avem o cota de 1.45.

Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

FC Arges

  • In ultimul meci inainte de pauza, FC Arges a pierdut, 0-1, in fata campioanei CFR.
  • FC Arges a primit cel putin un gol in fiecare dintre ultimele cinci meciuri disputate acasa.
  • Pitestenii s-au impus de doua ori in fata lui Dinamo. De fiecare data pe terenul acesteia. A fost 2-0 in campionat si 2-1 in Cupa Romaniei.
  • Trei dintre ultimele patru meciuri directe s-au incheiat cu GG. Pentru un nou joc in care sa avem goluri de ambele parti cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 2.10 si 2.23.

Echipa probabila: Greab – Tofan, Ferreira dos Santos, Boldor, Latovlevici – Meza Colli, Raynov – Viana, Șerban, Isfan – Arias.

Dinamo

  • Stoican nu se poate baza pe multi dintre jucatorii de baza din tur, care au plecat sau urmeaza sa plece. Dar Dinamo a facut ceva transferuri. Ramane de vazut care este efectul jucatorilor care au venit.
  • Dinamo a primit macar un gol in ultimele sase meciuri sustinute in deplasare. Toate acestea s-au soldat cu infrangere.
  • De altfel, dinamovistii sunt ultimii in clasamentul jocurilor pe teren strain. Si sunt singurii fara succes in aceste partide. Mai mult, au marcat doar 4 goluri.

Echipa probabila: Chesneau – Buleica, Ehmann, Patriche, Tomozei – Rauta, Carp – Bani, Matei, Bordusanu – Ivanovski.