Ponturi CS Hunedoara vs FCSB – 22-9-2021

Ponturi CS Hunedoara vs FCSB 22-9-2021. Meciul se joaca miercuri, de la ora 21:00, in 16-imile Cupei Romaniei. Fara indoiala, FCSB este marea favorita a intalnirii. Iordanescu va folosi insa jucatorii care au evoluat mai putin. Vor reusi acestia sa-l convinga ca merita sa faca pasul catre primul 11?

CS Hunedoara vs FCSB pronosticuri 22-9-2021

CS Hunedoara isi propune sa reinvie traditia Corvinului. Iar orasul freamata si asteapta cu interes aceasta partida. Care, din pacate, din pricina restrictiilor, nu se va bucura de un public asa cum merita. Evident, FCSB, care incepe sa castige sub comanda lui Edi Iordanescu, porneste favorita. Chiar si menajand dintre titulari. Merg insa mai degraba pe un meci spectacol si am ales varianta over 3, propunere pentru care la Unibet avem o cota de 1.88.

Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

CS Hunedoara

  • Este lider in Seria 9 din Liga 3, cu victorii pe linie in cele 4 etape disputate. Are si un golaveraj de invidiat: 16-3. Obiectivul este promovarea. Iar de la anul, cand spera sa fie deja in Liga 2, se va numi Corvinul Hunedoara.
  • Laurentiu Bus, Andrei Herghelegiu, Alexandru Mogos sau Jairo Rodriguez sunt jucatorii cei mai importanti ai echipei din Hunedoara.
  • A trecut de CSM Deva, la penaltyuri, dupa 0-0. Apoi de Jiul, cu un sec 5-0 in deplasare. Si din nou la penaltyuri, dupa 2-2, cu CSC Selimbar.
  • Tinand cont de determinarea gazdelor, dar si de faptul ca FCSB nu va veni cu prima echipa, nu este exclus si un GG. Varianta pentru care cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 2.25 si 2.45.

Echipa probabila: Lefter – Vlad, Garutti, Rodrigues, Trascan – Motta, Bradu, Mogos, Bus – Arnautu, Herghelegiu.

FCSB

  • Dupa succesul cu 6-0 in fata lui Dinamo, s-a impus la Craiova, in fata lui U Craiova 1948 cu 1-0. Unicul gol a fost reusit de Keseru, din penalty.
  • Keseru, dar si Octavian Popescu (care a iesit, accidentat, la Craiova) si Vinicius, nu au facut deplasarea pentru aceasta partida. La fel ca si jucatorii accidentati, Coman, Tanase si Pantaru.
  • In locul lui Keseru ar putea juca Mamut. Un prilej sa demonstreze ca merita sa fie o solutie in ofensiva.

Echipa probabila: Straton – Harut, I.Cristea, Miron, Serban – Oaida, Sut, Budescu – I.Stoica, Mamut, Dumiter.

Vezi imagini din ultimul meci al lui FCSB