Ponturi Gaz Metan vs FC Arges – 30-7-2021

Ponturi Gaz Metan vs FC Arges 30-7-2021. Meciul se joaca vineri, de la ora 19:00, si deschide seria jocurilor din runda a treia a Ligii 1. Se intalnesc doua formatii care nu arata foarte bine in acest start de stagiune si deja simt o pronuntata „foame” de puncte.

Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Gaz Metan vs FC Arges pronosticuri 30-7-2021

Gaz Metan a inceput stagiunea cu un succes acasa, cu Mioveni, 1-0, si apoi a cedat la Ovidiu, 0-2 cu Farul. De partea cealalta, argesenii vin dupa doua esecuri cu acelasi scor, 0-1, la Craiova, cu Universitatea, si acasa, cu UTA. Sunt doua echipe „specializate” in under, varianta care a fost valabila si in jocurile directe din stagiunea precedenta. Este motivul pentru care am sa merg pe under 2,5, pariu pentru care la Unibet avem o cota de 1.54.

Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Gaz Metan

  • S-a impus cu 1-0 contra lui Mioveni, gratie unui gol din penalty. A trait insa periculos. Si s-a impus chiar daca a evoluat in final in 10.
  • In deplasarea de la Ovidiu nu a reusit decat doua suturi pe poarta. A cedat cu 0-2 la capatul unui joc dominat de gazde.
  • N-a pierdut acasa cu FC Arges de la revenirea pitestenilor in prima liga. Iar ambele meciuri au fost cu doua goluri.
  • Echipa din Transilvania este cotata cu prima sansa, iar cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 2.55 si 2.63 pentru un succes.

Echipa probabila: Valceanu – Romeo, Matricardi, Lima Santos, Velisar – Izata, Gabriel – Gaspar, Chamed, Filip – Gradinaru.

FC Arges

  • In primul meci a reusit o prestatie consistenta la Craiova, cu Universitatea. A cedat la limita, dar a avut ocazii de a marca.
  • Cu UTA a avut o posesie de 63% si 10 actiuni periculoase, dar n-a reusit sa marcheze. Si a cedat, 0-1, dupa ce aradenii deschisesera scorul in minutul 4.
  • Ultimele doua intalniri directe s-au incheiat cu acelasi scor, 1-1. Iar cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 2.00 si 2.15 pentru varianta ambele marcheaza.

Echipa probabila: Greab – Musat, Boldor, Turda, Tofan – Serban, Meza Colli – Dumitrascu, Isfan, Tanase – Lupeta.

Vezi rezumatul ultimului meci direct de la Medias