Ponturi Gaz Metan Medias vs Dinamo 22-4-2022. Vineri, 22 aprilie 2022, de la ora 20:00 se vor intalni Gaz Metan Medias si Dinamo, meci din runda cu numarul 6 in Liga 1 play-out.

Ponturi Gaz Metan Medias vs Dinamo

In ciuda formei slabe de moment a celor de la Dinamo, nu cred ca se pune probleme echipei castigatoare, ci cate goluri vor incasa cei de la Gaz Metan Medias. Astfel, ma astept ca echipa lui Dusan Uhrin sa se impuna, dar nu la o diferenta atat de mare, asta pentru ca forma de moment lasa de dorit. Recomand pronosticul „2 & 2-4 goluri”, in COTA 1.70 la Superbet!

2 & 2-4 goluri

Bonus pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 50% bonus la primul depozit.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 20 RON. Pentru fiecare din primele 2 depozite, clientii primesc cate un bonus de 50% pana la 200 RON. Pentru al 3-lea depozit primiti un bonus de 100% pana la 100 RON. Bonusul trebuie rulat de 6 ori la cota minima 1.60.

*Aveti la dispozitie 7 zile pentru a rula bonusul.

Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias se chinuie sa incheie acest sezon dezastruos si ramane de vazut daca vor avea resursele necesare pentru a evolua in esalonul secund din Romania.

In prezent, mediesenii sunt ultimii in clasament, cu -25 de puncte, asta dupa ce FRF i-a depunctat cu -26 de puncte, din cauza problemelor financiare.

Gaz Metan Medias are 12 infrangeri in ultimele 13 partie. De altfel, ultimul succes dateaza din ianuarie 2021. Trebuie spus ca a incasat nu mai putin de 21 de goluri in cele 5 partide din play-out!

Echipa probabila Gaz Metan Medias: Bumbar – Mathaus, Avram, Tala, Maxim – Harfas, Covaci, Gaspar, P.Costea – Domsa, D. Iancu

Dinamo

Dinamo a dat semne ca poate evita barajul, insa in runda precedenta a suferit un esec decisiv in economia clasamentului – 2-0 in deplasare la CS Mioveni. Astfel, „cainii rosii” se vor lupta pentru mentinere/promovare in Liga 1, o dubla confruntare cu locul 3 din Liga a 2-a.

In prezent, trupa din Stefan cel Mare este pe locul 14 in clasament, cu 13 puncte. Trebuie spus ca in actuala stagiunie, Dinamo a obtinut o singura victorie in deplasare, 2-0 cu Chindia Targoviste si au pierdut 15 din cele 18 jocuri. Crezi ca pot obtine al doilea succes in acest sezon pe teren strain?

Echipa probabila Dinamo: Esanu – Gradinaru, Jovanovic, Carp, De Moura – Torje, Pierret, Raduta, St. Filip – Morar, Ivanovski

Vezi ultimul meci jucat de Dinamo

This will close in 25 seconds