Ponturi FCSB vs U Craiova 1948 – 06-02-2022

FCSB intalneste U Craiova 1948 cu moralul sus si isi propune sa ia cele trei puncte pentru a reduce cu inca doua lungimi diferenta fata de campioana CFR Cluj. Oltenii vin insa decisi sa obtina un rezultat pozitiv si sa-si creasca sansele de a ramane pe prima scena.

Ponturi FCSB vs U Craiova 1948

Urmare a remizei campioanei CFR cu Universitatea Craiova, FCSB poate reduce din nou cu doua puncte distanta care o separa de aceasta in clasament. Evident, aceasta este miza gazdelor in partida cu formatia lui Mititelu, chiar si in conditiile in care echipa este condusa de Pintilii si nu de Toni Petrea. Si aceasta ca urmare a faptului ca tehnicianul este in carantina.

Oltenii vin sa-si joace sansa. Asa cum au facut-o si cu Farul, chiar daca in final au fost nevoiti sa se recunoasca invinsi. FCSB este insa in forma, a reusit sa marcheze de trei ori atat cu CFR, cat si cu Dinamo, si ma astept sa marcheze mai mult de un gol si in acest joc.

FCSB peste 1.5 goluri

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

FCSB

  • FCSB are cel mai bun atac din Liga 1, cu 44 de goluri marcate. Iar apararea, chiar daca nu este la acelasi nivel, a primit doar 20 de goluri.
  • Nu a mai pierdut din 29 august 2021, cand ceda, 1-4, la Cluj, cu CFR.
  • Acasa are o linie 9-2-0, golaveraj 32-12. 10 meciuri au fost de over, iar media de reusite in partidele sale este de 4.
  • Florin Tanase este suspendat. Lipsesc si Mamut, Musi, Serban si Pantaru, accidentati.

Echipa probabila: Vlad – Cretu, Vinicius, Cristea, Radunovic – D. Olaru, R. Oaida, O.Popescu – Cordea, Dumiter (I.Stoica), V. Gheorghe (Fl.Coman).

U Craiova 1948

  • Are o linie 2-2-1 in ultimele cinci partide, infrangerea fiind consemnata in partida cu Farul, ultima jucata in deplasare.
  • In runda trecuta s-a impus cu 1-0 in fata lui FC Arges. A fost primul succes din noul mandat al lui Nicolo Napoli.
  • Bauza este nepregatit. Iar Chitu si Enache nu au inca drept de joc.

Echipa probabila: Popa – Paramatti, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Asamoah, Achim – Baeten, Sidibe, Van Durmen – Balan.