Ponturi FCSB vs Sepsi – 23-8-2021

Ponturi FCSB vs Sepsi 23-8-2021. Meciul se joaca luni, de la ora 21:30, in runda a sasea din Liga 1. Ambele formatii cauta sa-si revina dupa un start de stagiune ratat. Ii va strica Sepsi debutul lui Edi Iordanescu?

Bonus 100% pana la:
5000 RON + 250 RON pariu fara risc + 750 rotiri gratuite
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

FCSB vs Sepsi pronosticuri 23-8-2021

FCSB a cedat, 0-1, cu FC Rapid, si a schimbat antrenorul. De partea cealalta, Sepsi a cedat, 0-2, in fata lui FC Arges si isi continua seria fara succes. Ambele formatii cauta revansa, iar Sepsi n-a pierdut la ultimele doua vizite pe terenul lui FCSB.  Am sa merg pe 1x & over 1,5, pentru care la Unibet avem o cota de 1.63.

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

FCSB

  • Gigi Becali a pus un antrenor care are performante, Edi Iordanescu, si spune ca nu se va mai implica la echipa. In schimb i-a fixat tehnicianului drept obiectiv titlul.
  • Acasa are o linie 2-0-0. S-a impus cu 4-1 in fata Craiovei si cu 2-1 cu Gaz Metan.
  • A primit gol in fiecare meci acasa. In plus, ultimele trei meciuri directe cu FCSB gazda au oferit GG. Pentru o noua partida in care marcheaza ambele, cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 2.00 si 2.12.

Echipa probabila: Vlad – V. Cretu, Vinicius, Cristea, Radunovic – Morutan, Ov. Popescu, Oct. Popescu– Cordea, Fl. Tanase, Fl. Coman.

Sepsi

  • N-a mai castigat (in toate competitiile) de la meciul din prima etapa, cand s-a impus cu 2-0 in fata lui Clinceni.
  • In deplasare are o linie 0-2-1 in toate competitiile si a inscris un singur gol.
  • Leo Grozavu se bucura in continuare de sprijinul conducerii, chiar daca rezultatele nu sunt unele grozave in acest start de stagiune.

Echipa probabila: Niczuly – R. Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu – Gonzalez, Fofana, Vasvari – Golofca, Chunchukov, Ashkovski.

Vezi imagini din ultimul meci direct pe terenul lui FCSB