Ponturi Farul vs Gaz Metan – 25-7-2021

Ponturi Farul vs Gaz Metan 25-7-2021. Meciul se joaca duminica, de la ora 18:30, partida contand pentru etapa a doua a noului sezon al Ligii 1. Echipa lui Hagi, sub titulatura Viitorul, s-a impus in precedenta confruntare directa pe aceasta arena. Va reusi sa repete succesul?

Farul vs Gaz Metan pronosticuri 25-7-2021

Farul a remizat, 0-0, dupa un final jucat in inferioritate numerica, la Arad. Acum isi doreste sa bifeze primul succes de la revenirea pe banca a lui Hagi. Oaspetii s-au impus la limita, 1-0, acasa, cu Mioveni, dintr-un penalty. N-au convins, dar spera sa dea acum o replica buna. Merg insa pe mana gazdelor si am ales varianta 1x & over 1,5, pariu pentru care la Unibet avem o cota de 1.87.

Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Farul

  • A terminat meciul de la Arad in 9, dupa ce Dussaut a fost eliminat, iar Danuleasa s-a accidentat.
  • Farul are cinci jucatori convocati la Olimpiada, astfel ca, pentru moment, nu poate arata adevarata sa imagine.
  • Farul este creditata cu prima sansa, iar cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 2.10 si 2.32 pentru un succes al gazdelor.

Echipa probabila: Tordai – Grosu, Larie, Mladen, De Nooijer – Malaele, Romário Pires, Grameni – A. Chitu, Ad. Petre, Pitu .

Gaz Metan

  • Gaz Metan a cedat, 0-1, in ultimul meci de la Ovidiu, insa in precedenta deplasare, tot de anul trecut, s-a impus cu 2-0..
  • Yuri, eliminat in prima runda, nu poate evolua in aceasta partida. In plus, Eric de Oliveira este incert.
  • In 11 dintre cele 12 meciuri disputate in deplasare in acest an, atunci cand o echipa s-a impus, diferenta a fost de un singur gol.

Echipa probabila: Valceanu – R. Romeo, Mathaus, Matricardi, Trif – I. Filip, Moura – Lixandru, Chamed, Gradinaru – Morar .

Vezi ultimul meci direct de la Ovidiu