Ponturi Dinamo vs FC Arges – 28-8-2021

Ponturi Dinamo vs FC Arges 28-8-2021. Meciul se joaca sambata, de la ora 18:00, in runda a saptea din Liga 1. O confruntare intre doua formatii care au mare nevoie de puncte. Si care spera sa intre in perioada de pauza cu un moral bun.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Dinamo vs FC Arges pronosticuri 28-8-2021

Dinamo a ajuns la trei meciuri consecutive pierdute. Din fericire pentru echipa bucuresteana, urmeaza un meci in care poate spera sa obtina macar un punct. Insa chiar daca FC Arges vine dupa o infrangere, trebuie spus ca n-a mai cedat de doua meciuri in deplasare. In plus, pe teren strain a marcat toate golurile reusite in actuala stagiune. Am sa merg pe over 1,5, pentru care la Unibet avem o cota de 1.48.

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Dinamo

  • Are o linie 2-0-4, golaveraj 6-9. Dupa un start de campionat in care a reusit, prin ambitie, sa depaseasca problemele financiare, lucrurile nu s-au mai legat.
  • Acasa are o linie 2-0-1. S-a impus cu Voluntari si Clinceni, marcand de fiecare data 3 goluri, si a cedat cu Mioveni, 0-1.
  • Steliano Filip este suspendat, Dudea si Radu sunt accidentati. In plus, Paul Anton si-a reziliat contractul.

Echipa probabila: Esanu – Giafer, Ehmann, Grigore, Amzar – Cretu, Rauta,  Bani – Mihaiu, Moldoveanu, Sorescu.

FC Arges

  • Principala problema a pitestenilor pare sa fie jocul pe propriul teren. Acolo unde au cedat in toate cele trei jocuri cu acelasi scor, 0-1.
  • In deplasare a pierdut la limita cu U Craiova, iar apoi a reusit o remiza la Medias, 2-2, si un succes, 2-0, contra lui Sepsi.
  • Pentru o noua partida in care oaspetii marcheaza doua goluri, cele mai bune case de pariuri online ofera cote in jurul valorii de 2.55.

Echipa probabila: Greab – De Jonghe, Turda, Pitian, Tofan – Tanase, Serban, Meza Colli, Isfan – Said, Dumitru.

Vezi imagini din ultimul meci direct