Ponturi Academica vs FC Arges – 19-9-2021

Ponturi Academica vs FC Arges 19-9-2021. Meciul se joaca duminica, de la ora 13:30, in runda a 9-a din Liga 1. Clinceni este pe ultimul loc, are antrenor interimar. Va reusi FC Arges sa profite si sa bifeze al treilea succes consecutiv?

Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Academica vs FC Arges pronosticuri 19-9-2021

Academica este ultima in clasament, iar antrenorul Ilie Poenaru a plecat. Locul sau a fost luat de secundul John Ene Adrian. Fara indoiala, fie si o remiza ar reprezenta un rezultat pozitiv. Mai cu seama ca FC Arges vine dupa doua succese la rand cu echipe care lupta pentru evitarea retrogradarii. Tinand cont de context, dar si de prestatiile in deplasare ale oaspetilor, merg un over 1,5, pentru care la Unibet avem o cota de 1.45.

Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Academica

  • Are o linie 0-1-2, golaveraj 3-5, in meciurile disputate pana acum acasa. Remiza a fost in fata lui Mioveni, scor 1-1.
  • Toate meciurile de-acasa ale echipei din Clinceni au oferit minimum doua reusite. In plus, toate au fost de GG. Pentru un meci in care sa marcheze ambele echipe, cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 1.90 si 2.05.
  • Lucian Filip si Florin Gardos si-au asumat rolul de secunzi pentru  tehnicianul interimar al celor din Clinceni.

Echipa probabila: Paun – Achim, Jutrić, Bilali, Parvulescu – Moulin, Ventúra – Cioiu, Amorim, Omoh – Gavra.

FC Arges

  • Are 3 victorii in ultimele patru etape. I deplasare n-a mai pierdut de 3 meciuri si a marcat de fiecare data cate doua goluri in aceste meciuri.
  • In ultimele cinci meciuri ale sale s-a marcat un gol in prima repriza. Lucru valabil si in patru dintre ultimele cinci intalniri ale adversarului.
  • Lupeta a plecat la FC Botosani in aceasta saptamana. In aceste conditii, in ofensiva va evolua Arias.

Echipa probabila: Greab – Tofan, Turda, Santos, Musat – Meza Colli, Raynov – Tanase, Isfan, Palic – Arias.

Vezi imagini din ultimul meci direct pe terenul Academicii