Ponturi Shakhter Karagandy vs FCSB – 29-7-2021

Ponturi Shakhter Karagandy vs FCSB 29-7-2021. Meciul se joaca de la ora 16:00 in mansa retur din „sferturile” calificarilor pentru UEFA Conference League. FCSB este marea favorita a intalnirii si ar trebui sa se impuna.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Shakhter Karagandy vs FCSB pronosticuri 29-7-2021

FCSB nu a jucat la cel mai inalt nivel in meciul tur insa a reusit sa se impuna cu 1-0. A trecut prin ceva emotii pe final, insa este clar echipa mai buna. Si este favorita sa se impuna si in retur.Tinand cont de diferenta de valoare dintre cele doua echipe am ales sa merg pe x2 & under 3,5, pariu pentru care la Unibet avem o cota de 1.68.

x2 & under 3,5

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Shakhter Karagandy

  • După 19 etape, echipa antrenata de Magomed Adiyev se afla pe locul 12 in clasamentul campionatului intern.
  • In ultimul meci pe plan intern, in Cupa, s-a distrat, invingand cu 7-1 divizionara secunda Sdyushor.
  • Returul se va disputa in cele din urma in Armenia la Erevan, UEFA luand aceasta decizie din cauza protocoalelor legate de COVID-19.
  • Shakhter este creditata cu sansa a doua, iar cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 5.00 si 5.50 pentru un succes.

Echipa probabila: Shatskiy – Gabyshev, Khozin, Graf, Buyvolov, Atanaskoski – Mitošević, Mawutor, Bakayev – Shikavka, Najaryan.

FCSB

  • A reusit un meci excelent contra Craiovei, si s-a impus cu 4-1. Iar acum vine in Armenia pentru un nou succes.
  • Are o linie 2-1-0 in meciurile oficiale, a primit un singur gol si a inscris de sase ori.
  • A aratat pofta de gol in fata Craiovei si isi doreste un succes. Iar cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 1.50 si 1.53 pentru un succes al sau.

Echipa probabila: A. Vlad – V.Cretu, Al. Cretu, Vučur, Radunović – Morutan, Ov. Popescu, Oaida – Cordea, Fl. Tanase, Oct. Popescu.

Vezi rezumatul meciului tur