Ponturi CFR Cluj vs Lincoln Red Imps – 28-7-2021

Ponturi CFR Cluj vs Lincoln Red Imps 28-7-2021. Meciul se joaca de la ora 20:30 in mansa retur din „sferturile” calificarilor pentru UEFA Champions League. CFR este marea favorita a intalnirii si ar trebui sa se impuna fara probleme.

Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

CFR Cluj vs Lincoln Red Imps pronosticuri 28-7-2021

CFR a reusit sa se impuna in Gibraltar, 2-1, dupa ce era condusa la pauza. Este echipa mai buna si ar trebui sa o arate in retur. Mai cu seama ca o victorie este echivalenta cu prezenta in grupele Conference League. Si barajul pentru Europa League, in cazul in care nu trece de viitorul adversar. Tinand cont de diferenta de valoare dintre cele doua echipe am ales sa merg pe over 1,5 goluri repriza a doua, pariu pentru care la Unibet avem o cota de 1.71.

Over 1,5 goluri repriza a doua

Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

CFR Cluj

  • S-a impus cu 2-1 in Gibraltar, chiar daca a fost condusa la pauza. Sigur, jocul sau nu a convins, insa acum este momentul revansei.
  • Are 3 succese la rand in toate competitiile, iar Sumudica ii „biciuieste” pe jucatori. Cu atat mai mult cu cat ardelenii au nevoie de banii de la UEFA.
  • Burca si Bouhenna sunt accidentati, iar Camora este incert pentru aceasta partida.
  • CFR Cluj este creditata drept favorita, iar cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 1.44 si 1.57 pentru varianta 1/1.

Echipa probabila: Arlauskis – Sušić, Ciobotariu, Graovac, Latovlevici – J. Rodríguez, Sigurjónsson – V. Costache, C. Deac, Paun-Alexandru – Debeljuh.

Lincoln Red Imps

  • A condus la pauza in meciul tur, unul in care si vantul si-a spus cuvantul pe durata partidei. Principalul sau atu este determinarea jucatorilor.
  • A marcat in deplasarea cu Fola Esch, chiar de doua ori. Iar cele mai bune case de pariuri online ofera cote intre 2.48 si 2.75 pentru varianta GG.
  • Antrenorul Mick McElwee are tot lotul la dispozitie.

Echipa probabila: Goldwin – Wiseman, Bernardo Lopes, R. Chipolina, Toscano – Ronan, Yahaya, Rosa – Walker, K. Gómez, Britto.

Vezi rezumatul meciului tur