Ponturi Honduras vs Romania – 22-7-2021

Ponturi Honduras U23 vs Romania U23 22-7-2021. Meciul se joaca joi, de la ora 14:00, ora Romaniei, la Kashima, in prima runda a grupei B de la turneul olimpic. Jucatorii lui Radoi sunt favoriti insa ramane de vazut daca lotul ”tricolor”, lipsit de multi dintre jucatorii doriti de antrenor, va reusi sa confirme acest statut.

Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Honduras vs Romania pronosticuri 22-7-2021

Echipa lui Radoi debuteaza la Jocurile Olimpice contra Hondurasului. Mirel Radoi isi doreste o medalie, chiar daca nu a reusit sa adune cei mai buni jucatori pe care se putea baza. Pentru a-si atinge obiectivul, trebuie sa depaseasca mai intai obstacolele din grupa, iar primul adversar este unul extrem de ofensiv. Ma astept la un meci in care jucatorii lui Radoi sa nu piarda si am sa merg pe Romania DNB, pariu pentru care la Unibet avem o cota de 1.62.

Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Honduras U23

  • Este, alaturi de Mexic, echipa calificata din zona CONCACAF. A ajuns la Olimpiada dupa ce a dispus in meciul decisiv, 2-1, de SUA.
  • Moya și Benguche, ambii evoluand in campionatul intern, sunt cei doi jucatori de peste 23 de ani (din 3 cati avea voie) pe care i-a convocat antrenorul Miguel Falero.
  • Marea majoritate a lotului provine din campionatul intern, iar intre exceptii se numara si Rigoberto Rivas, mijlocas ofensiv de 22 de ani, jucator la Reggina.
  • Honduras are doar sansa a doua la victorie, iar cele mai bune case de pariuri online ofera cota intre 3.30 si 3.45 pentru un succes al sau.

Echipa probabila: Guity – Melendez, Maldonado, J. Garcia, Decas – A. Reyes, C. Pineda – J. Pinto, R. Rivas, E. Rodriguez – Benguche.

Romania U23

  • Este la Olimpiada pentru prima data dupa peste jumatate de secol. A obtinut calificarea dupa ce a ajuns in semifinalele CE de tineret din 2019.
  • Radoi nu a putut alcatui un lot asa cum isi dorea, desi a avut o lista preliminara cu peste 100 de jucatori. Principala problema este lipsa solutiilor cu adevarat viabile in ofensiva.
  • Radoi anunta ca-si va pastra principiile jocului ofensiv si la Jocurile Olimpice si că o vede pe Coreea de Sud drept favorita la primul loc in grupa.

Echipa probabila: Aioani – A. Ratiu, Pascanu, V. Ghita, Boboc – A. Ciobanu, Dulca, M. Marin – A. Dobre, G. Ganea, V. Gheorghe.

Vezi rezumatul jocului amical Romania U23 - Arabia Saudita U23