Cota 2 UCL – 02-11-2021

Cota 2 UCL – 02-11-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 UCL am selectat cele doua partide din grupa H. Intalniri in care favoritele, Chelsea si Juventus, ar trebui sa se impuna. Am obtinut o cota totala de 2.12. Iata ce pronostic am ales la fiecare dintre aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe acest pont.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 UCL- 02-11-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:45

  1. Malmo – Chelsea, Chelsea AH -1,5 la cota 1.57
  2. Juventus – Zenit, under 3,5 la cota 1.35
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Malmo vs Chelsea

  • Malmo si-a aratat limitele in aceasta grupa. N-are vreun punct, n-a marcat si a incasat 11 goluri. Iar acum primeste vizita lui Chelsea, care nu-si permite pasi gresiti. Pentru ca are deja de recuperat 3 puncte in fata lui Juventus.
  • Malmo are o linie 1-1-8 in meciurile cu echipele engleze si are o medie de doua goluri primite din partea acestora.
  • Chelsea a ramas fara principalii oameni de atac, dar au iesit la rampa jucatorii din celelalte compartimente. Fundasii au inscris de 12 ori. Un Childwell are trei reusite in ultimele sase meciuri (plus un gol la nationala), iar Reese James 4 in ultimele 11, intre care si o dubla cu Newcastle. Iar cotele pentru o reusita a lor sunt extrem de mari.
  • Tinand cont de superioritatea oaspetilor, am sa merg pe un succes la minimum doua goluri pentru campioana Europei.

Juventus vs Zenit

  • Juventus are 3 victorii din tot atatea meciuri si nu a primit inca gol in grupa. Spre deosebire de Serie A unde defensiva si-a aratat vulnerabilitatea.
  • Zenit vine dupa 5 partide in care a primit gol, insa in numai una nu a inscris. De regula face spectacol, insa nu si in UCL. A pierdut ultimele 6 meciuri si a inscris de numai doua ori.
  • Zenit are 8 esecuri in ultimele 10 meciuri jucate în Champions League. Exceptiile sunt o remiza cu Lazio, 1-1, anul trecut, si succesul cu Malmo.
  • Juve are nevoie de victorie, pentru a-si asigura calificarea si a se putea concentra pe campionat. Nu trebuie insa sa faca scor, astfel ca merg pe un meci cu maximum trei reusite.