Cota 2 NBA – 03-11-2021

Cota 2 NBA 03-10-2021. Am ales din oferta de astazi din NBA trei dintre partide. Am mers pe mana favoritelor, in variante ajustate, iar cota totala rezultata este de 2.16. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
5000 RON + 250 RON pariu fara risc + 750 rotiri gratuite
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 NBA - 03-11-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 01:00.

 1. Detroit Pistons  – Milwaukee Bucks, Bucks +4,5 la cota 1.37
 2. Utah Jazz  – Sacramento Kings, Utah inclusiv OT la cota 1.24
 3. Los Angeles Lakers  – Houston Rockets, Lakers -3 la cota 1.27
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Detroit Pistons vs Milwaukee Bucks

 • Campioana NBA are parte de un start slab de stagiune, care a inclus si trei infrangeri acasa consecutive in ultimele meciuri.
 • Bucks a batut-o pe Detroit in ultimele 14 confruntari directe, gazdele de astazi nereusind sa castige vreun meci din 2018.
 • Detroit are o linie 1-5, singura victorie fiind obtinuta in weekend, cu Orlando. Prima alegere in draft, Cade Cunningham, si-a facut debutul in NBA, dar n-a reusit decat doua puncte (1/8) in 19 minute.
 • Milwaukee are nevoie de victorie, indiferent de maniera in care o obtine. Am mers insa pe ideea ca si daca pierde o face la sub 5 puncte. Bucks +4,5 este alegerea.

Utah Jazz vs Sacramento Kings

 • Jazz a invins-o pe Sacramento de trei ori in stagiunea trecuta si s-a impus mereu la o diferenta de macar 16 puncte. S-a impus si in octombrie, in deplasare, la diferenta mai mica (9 puncte), insa este limpede ca are valoare superioara.
 • Utah Jazz are a doua defensiva din liga si este la egalitate cu Golden State pe prima pozitie din Western Conference la acest capitol.
 • Sacramento Kings a pierdut 106-99 cu Dallas Mavericks in ultimul meci. N-a reusit in acel meci sa transforme decat 19,4% din aruncarile de trei puncte. Singurul jucator care a iesit in evidenta a fost Richaun Holmes (22 puncte, 13 recuperari, 2 interceptii).
 • Ofensiva gazdelor nu a functionat asa cum isi doreau fanii. Astfel ca nu este exclus ca oaspetii sa acopere handicapul de 10 puncte. Insa Utah Jazz este clar favorita si merg pe victorie Jazz.

Los Angeles Lakers vs Houston Rockets

 • Cele doua echipe s-au intanit si in ultimul meci al fiecareia dintre ele, iar Lakers s-a impus cu 95-85.
 • Los Angeles Lakers par ca incep sa intre in ritm. Au castigat patru dintre ultimele cinci meciuri si sunt in cautarea celei de-a treia victorii consecutive.
 • Houston Rockets inca nu si-au gasit ritmul in acest sezon, deoarece au pierdut cinci din primele sase meciuri. Si spera acum sa evite o a cincea infrangere consecutiva.
 • Rockets cu greu a putut sa tina pasul cu adversarul chiar daca Lakers a marcat doar 40% din aruncarile de la distanta. In aceste conditii, chiar daca oaspetii vor reusi sa tina aproape, gazdele pleaca avand prima sansa si merg pe Lakers -3.