Cota 2 NBA – 02-11-2021

Cota 2 NBA 02-10-2021. Am ales din oferta de astazi din NBA meciul dintre Charlotte Hornets si Cleveland Cavaliers. Am ales doua propuneri pentru acest meci, iar cota totala rezultata este de 2.02. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Cota 2 NBA - 02-11-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 01:00.

  1. Charlotte  – Cleveland, Charlotte & over 210,5 la cota 2.02
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers

  • Charlotte este la a doua zi cu meci, dar oaspetii au cinci jocuri in ultimele 8 zile, toate in deplasare. Este motivul pentru care gazdele au totusi un avantaj din punctul de vedere al oboselii acumulate.
  • Charlotte are o linie 5-2 si a alternat in ultima vreme meciurile castigate cu cele pierdute.
  • Gazdele au cea mai buna medie ofensiva din NBA, 117,5 puncte per meci.
  • Cavaliers a avut o serie de 3 victorii la rand, dar apoi a pierdut doua partide consecutiv. In fata adversarului de astazi a castigat ultimele doua partide la rand.
  • Am avut parte de patru meciuri de over in ultimele cinci atunci cand Charlotte n-a avut vreo zi de pauza.
  • Oaspetii au o defensiva deloc in forma. Este motivul pentru care am decis sa merg pe victoria gazdelor intr-un meci cu macar 211 puncte.