Cota 2 hochei – 15-10-2021

Cota 2 hochei – 15-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 hochei am selectat doua meciuri din cea mai importanta liga din Germania. Am format o cota totala de 2.22. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 hochei - 14-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 20:00

  1. Bietigheim – Iserlohn, ambele 2 goluri la cota 1.50
  2. Schwenninger – Mannheim, over 3,5 – under 7,5 inclusiv OT la cota 1.48
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Bietigheim vs Iserlohn

  • Gazdele sunt pe ultima pozitie care asigura prezenta in prima faza a play-off-ului. Si vin dupa doua meciuri cu victorii (una dupa OT). Evident, spera sa continue pe aceeasi linie, insa intalnesc o formatie care este mai sus in clasament si a castigat ultimele trei intalniri, doua chiar in timp regulamentar. Ambele au probleme in defensiva. Bietigheim a primit minimum doua goluri in toate cele 10 jocuri disputate in actuala stagiune. Este insa adevarat ca a si marcat macar doua in 8 dintre ele, intre care si un ultimele 7. Oaspetii au 8 jocuri cu 2 reusite si au marcat de macar 3 ori in fiecare deplasare. Este si motivul pentru care am decis sa merg pe ambele marcheaza doua goluri.

Schwenninger vs Mannheim

  • Mannheim este pe locul secund si nu a fortat in ultimul meci din CHL, fiind deja calificata. Este evident ca si-a dorit sa aiba o prestatie buna in acest joc. Unul in care pleaca favorita in conditiile in care intalneste formatia clasata pe ultimul loc. Un team care vine dupa patru esecuri si are o linie 1-1-1-8. In mod normal ar trebui sa asistam la un succes lejer al oaspetilor, asa cum s-a intamplat in ultimele doua meciuri disputate chiar pe aceasta arena. Am ales insa sa merg pe goluri, si mizez pe intervalul 4-7 inclusiv OT. Si aceasta pentru ca urmeaza inca doua etape, pe 17 si 20, iar in cea din urma Mannheim joaca impotriva lui Munchen, liderul clasamentului.