Cota 2 hochei – 08-10-2021

Cota 2 hochei – 08-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 hochei am selectat doua meciuri din Kontinental Hockey League. Am format o cota totala de 2.02. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 hochei - 08-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 15:30

  1. Sibir  – Vityaz, 3-6 goluri la cota 1.42
  2. Ufa – Jolerit, under 6 la cota 1.42
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Sibir vs Vityaz Podolsk

  • Un meci intre doua echipe care, macar in duelurile directe, au aratat ca sunt cam la acelasi nivel. In timpul regulamentar, este 13-11 la victorii pentru gazde, in timp ce patru jocuri s-au incheiat la egalitate. Sibir este o echipa underista, media de goluri per intalnire fiind de 3,6. Doar 3 dintre cele 14 jocuri de pana acum au oferit 6 goluri, in timp ce la 7 s-a ajuns doar o data. Vityaz a fost vreme buna in locurile de play-off, insa patru esecuri la rand au obligat-o sa ia de la capat cursa pentru Top 8 in Western Conference. Ultimele 10 meciuri directe au oferit minimum 3 goluri in timpul regulamentar si doar doua au trecut de 6, motiv pentru care am mers pe 3-6 goluri in aceasta partida.

Ufa vs Jokerit

  • O confruntare extrem de interesanta intre doua formatii care ocupa pozitii fruntase in ierarhii. Gazdele sunt pe 3 in Eastern si, dupa doua infrangeri consecutive, au reusit sa gaseasca din nou drumul spre victorie. Intre esecuri a fost si singurul consemnat in acest sezon pe teren propriu. De partea cealalta, Jokerit  a pierdut ultimele doua partide. Ambele in deplasare, acolo unde avusese o serie de patru succese la rand. A ramas pe primul loc in Vest, insa este sub presiunea lui Dinamo Moscova. Astfe ca are nevoie de o prestatie consistenta in acest joc. Unul care se anunta mai degraba tactic. Si cum 9 dintre ultimele 10 confruntari directe au avut sub 6 reusite, am decis sa aleg aceasta varianta, asiatic.