Cota 2 hochei – 06-10-2021

Cota 2 hochei – 06-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 hochei am selectat doua meciuri. Unu este din Kontinental Hockey League, iar celalalt din VHL. Am format o cota totala de 2.35. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 hochei - 06-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 16:30

  1. Barys  – Avangard, Omsk +2 EH & over 2 inclusiv OT la cota 1.41
  2. Gornyak Uchaly – Tambov, 1x & under 6,5 la cota 1.67
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Barys Nur-Sultan vs Avangard Omsk

  • Avangard a castigat 31 dintre cele 48 de meciuri directe. Si, evident, isi propune sa se impuna si de aceasta data. Teoretic este momentul sa se trezeasca. Este echipa care a jucat finala doua sezoane la rand, iar dupa un 0-4 la general cu CSKA, anul trecut s-a impus cu 4-2 si a castigat Gagarin Cup. Or, pozitia a sasea in Eastern Conference, pe care a castigat-o doi ani la rand, nu este una care sa-i faca cinste. Barys vine dupa trei esecuri si n-a castigat in timp regulamentar de 8 meciuri. In aceste conditii, am aes varianta ca Avangard sa nu piarda la mai mult de un gol (lucru valabil in ultimele 11 meciuri directe) combinat cu over 2 goluri oaspetii inclusiv in overtime.

Gornyak Uchaly vs Tambov

  • Formatia gazda a castigat sase dintre cele 9 confruntari directe. A pierdut un joc, iar in celelalte doua, incheiate la egalitate, cele doua adversare si-au impartit succesele in OT. Gornyak, in plus, n-a pierdut vreun meci din aceasta stagiune in timp regulamentar. In timp ce oaspetii au o linie 2-2-2-5. Mai precis, doua succese si 5 infrangeri in timp regulamentar si 4 jocuri incheiate la egalitate, cu cate doua victorii si infrangeri in OT. Este motivul pentru care am ales sa merg pe 1x. In plus, un singur meci din 9, respectiv 2 din 11, au oferit, in cazul celor doua echipe, mai mult de 6 goluri in timp regulamentar. Iar in istoria confruntarilor directe, unul singur. Asa ca am combinat acel 1x cu under 6,5.