Cota 2 hochei – 04-10-2021

Cota 2 hochei – 04-10-2021. Ne pregatim pentru NHL si, profitand de scurta pauza in fotbalul mare, dam drumul predictiilor din hochei. Din programul de astazi, pentru cota 2 am selectat doua meciuri, din KHL si esalonul de elita danez. Am format o cota totala de 2.25. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 hochei - 04-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 17:00

  1. Traktor – Jokerit, over 2 Jokerit la cota 1.50
  2. Herning – Rungsted, over 3,5 – under 7,5 inclusiv OT la cota 1.50
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Traktor Chelyabinsk vs Jokerit

  • Este una dintre cele mai interesante confruntari ale zilei. Gazdele sunt pe trei in Eastern Conference, in timp ce oaspetii ocupa pozitia a doua in Western Conference. Traktor alternează victoriile cu esecurile. Acum vin dupa un succes cu Avangard, care a oprit o serie de doua infrangeri, si, conform statisticii, ar trebui sa nu piarda in timp regulamentar nici acum. Lucru care s-a intamplat si in deplasare, pe 6 septembrie, cand Jokerit s-a impus cu 5-4 dupa OT. Jokerit are o medie de 3 goluri marcate pe meci si de 2,4 primite. Si a castigat, fie si numai dupa OT, ultimele 11 partide. Este, asadar, in forma buna, astfel ca am decis sa merg pe over 2 goluri oaspetii.

Herning Blue Fox vs Rungsted Seier Capital

  • Herning Blue Fox este cea mai titrata echipa din prima liga daneza de hochei. Nu mai are insa anvergura de odinioara. Totusi, pentru moment sta mai bine decat adversara sa in clasament. Si spera sa revina la forma si forta pe care o arata in trecut. Vine dupa o infrangere in OT, care a pus capat unei serii de 5 meciuri victorioase, si spera sa faca un nou meci mare in fata campioanei Rungsted. Pe care a invins-o deja, in deplasare, ci 2-0. Oaspetii sunt insa in progres. Au doua succese la rand si vin sa-si joace sansa intr-un meci in care pregatesc si dubla cu Rouen din CHL. Daca, asa cum am amintit, intalnirea de pe 26 septembrie ne-a oferit doar doua goluri, ma astept ca acum sa avem intre 4 si 7 (inclusiv OT). Asa cum s-a intamplat in cele 5 jocuri care au precedat intalnirea amintita.