Cota 2 Germania – 16-10-2021

Cota 2 Germania – 16-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 Germania am selectat doua partide. Este vorba despre confruntari in care sunt implicate urmaritoare ale liderului Bayern, Dortmund si Freiburg. Si am obtinut o cota totala de 2.17. Iata ce pronosticuri am ales la acest meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe acest pont.

Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 Germania - 16-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 16:30

  1. Dortmund – Mainz, 1x & 2-5 goluri la cota 1.45
  2. Freiburg – Leipzig, Freiburg AH +1 la cota 1.50
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Dortmund vs Mainz

  • Dortmund este la numai un punct de Bayern dupa infrangerea neasteptata a bavarezilor din ultima runda. Si trebuie sa evite pasii gresiti. Nu are insa un meci usor cu Mainz. A castigat doar 5 din ultimele 9 meciuri directe (5-2-2), oaspetii se apara foarte bine, si, in plus, Guerreiro, Morey, Moukoko, Zagadou, Dahoud, Reyna si Schemlzer lipsesc, accidentati. Mai mult, defensiva a dat rateuri, dovada ca am avut parte de GG in 8 dintre ultimele 10 meciuri ale sale. Punand la socoteala si oboseala acumulata de internationali, am decis sa merg pe o varianta care pare mai safe in aceasta confruntare. Mai exact, 1x & 2-5 goluri.

Freiburg vs Leipzig

  • Freiburg joaca primul meci oficial pe noul sau stadion, urmand sa o primeasca pe RB Leipzig pe Europa-Park. Si o face intr-un moment excelent, fiind la acest moment singura echipa neinvinsa din Bundesliga. Performanta cu care, iata, nu se poate lauda nici Bayern. Este pe 4, in grupul urmaritoarelor bavarezilor, cu o linie 4-3-0, iar acasa are doua succese si o remiza. In plus, n-a primit gol in trei dintre ultimele patru meciuri, un semn ca defensiva isi face treaba. Lucru extrem de important. De partea cealalta, Leipzig n-a castigat pe teren strain in Bundesliga, (0-1-2) si are trei infrangeri in ultimele 4 meciuri in toate competitiile. Anul trecut s-a impus de doua ori cu 3-0, insa anul acesta, cel putin la acest moment, am mai multa incredere in gazde. Si am sa merg din nou incercand sa fie un pont cat mai safe pe Freiburg AH +1.