Cota 2 fotbal 7-4-2021

Cota 2 fotbal 7-4-2021. Din oferta de astazi am ales 2 evenimente din Champions League si am format o cota totala de 2.11. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 fotbal 7-4-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 22:00

  1. Bayern – PSG, sub 3.5 goluri la cota 1.50
  2. Porto – Chelsea, peste 1,5 goluri la cota 1.41

Bayern vs PSG

  • Am ales sa merg la acest meci pe pronosticul sub 3,5 goluri, pentru ca Bayern nu se poate baza pe golgheterul Lewandowski, dar nici pe Gnabry. De partea cealalta, PSG nu ii va avea in teren pe Icardi si Parades. Chiar daca vor juca Neymar si Mbappe, acestia sunt in scadere de forma. Este doar mansa tur, iar cele doua echipe vor fi precaute, mai ales ca miza este calificarea in semifinalele Champions League. Ultimul duel direct s-a incheiat cu scorul de 1-0 (finala UCL castigata de Bayern anul trecut).

Porto vs Chelsea

  • Pentru acest meci am ales pronosticul peste 1,5 goluri, deoarece Chelsea vine dupa un meci in care a incasat 5 goluri de la West Brom, scor 2-5. De partea cealalta, Porto are 6 partide consecutive in care a marcat cate doua goluri per meci. De 8 ori s-au intalnit pana acum cele doua echipe, iar in 6 dintre ele s-au inscris minim doua goluri. De asemenea, consider ca vom vedea goluri si pentru ca ambele stau excelent din punct de vedere ofensiv, iar asta s-a vazut si in ultimele partide disputate in campionat.