Cota 2 fotbal – 30-9-2021

Cota 2 fotbal – 30-9-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 am selectat doua meciuri programate in Europa League la ora 19:45. Am format o cota totala de 2.42. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Cota 2 fotbal - 30-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:45

  1. Napoli – Spartak, Napoli AH -1,5 la cota 1.57
  2. Antwerp – Eintracht, GG la cota 1.54
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Napoli vs Spartak

  • Napoli este pe primul loc in Serie A si arata o forma excelenta. Si nu doar prin prisma rezultatelor, ci si a poftei de gol. Napoletanii s-au impus in sase dintre cele sapte meciuri jucate in actuala stagiune si in patru au facut-o la diferenta de doua goluri. Acum are in fata echipa de pe locul 8 in prima liga rusa. O formatie care a pierdut sase dintre ultimele opt jocuri si nu a marcat in doua dintre ultimele trei. Am sa merg pe un succes la macar doua goluri diferenta pentru gazde.

Antwerp vs Eintracht

  • Antwerp a inceput bine sezonul pe plan intern si este la un punct de Club Brugge in fruntea ierarhiei. In grupa a debutat insa cu un esec, 1-2 cu Olympiakos. Astfel ca are nevoie de victorie pentru a avea sanse reale la calificare. Meciurile sale sunt extrem de spectaculoase. Media de goluri per partida in campionat este de 3,6 si a avut 6 din 9 jocuri de over. Iar acasa, 3 din 4. A inscris in 7 dintre meciuri, dar a si primit gol in opt dintre ele. De partea cealalta, Eintracht este regina remizelor. Are sase rezultate de egalitate la rand, iar cinci dintre ele cu acelasi scor, 1-1. Este si motivul pentru care am ales pentru acest joc ambele marcheaza.