Cota 2 fotbal – 29-9-2021

Cota 2 fotbal – 29-9-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 am selectat meciuri programate in UCL la ora 19:45. Am format o cota totala de 2.13. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Cota 2 fotbal - 29-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:45

  1. Zenit – Malmo, 1x & 2+ la cota 1.42
  2. Atalanta – Young Boys, OM la cota 1.50
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Zenit vs Malmo

  • Zenit este favorita intalnirii la casele de pariuri. Si, probabil, nu doar pentru ca domina, asteptat, campionatul Rusiei. Acolo unde este lider, cu o linie 7-2-0, golaveraj 21-10. Ci si pentru ca nu a cedat la scor in fata campioanei Europei. Malmo vine insa cu ideea sa-si joace sansa. Pentru ca, este limpede, este duelul care, teoretic, decide cine merge in primavara de pe locul 3. In contextul in care, probabil, Chelsea si Juve vor avansa in UCL. Si vorbim despre o echipa care a marcat prima in 5 din ultimele 7 meciuri. Tinand cont si de faptul ca defensiva lui Zenit a primit gol in ultimele 4 jocuri, am sa merg in acest joc pe 1x & 2+. Malmo n-a castigat afara, in preliminarii, decat un singur meci, cu Rangers. Si nu cred ca va avea forta sa repete isprava de aceasta data.

Atalanta vs Young Boys

  • Atalanta vine dupa un 2-2 cu Inter, meci in care ofensiva a functionat, dar defensiva a dat din nou rateuri. Bologna si Salernitana au fost singurele echipe care n-au marcat in aceasta stagiune impotriva bergamascilor. In fata se afla Young Boys. O echipa care a inceput cu dreptul grupa, invingand pe Manchester United. Si viseaza deja la primavara UCL. Are forta ofensiva, chiar daca infirmeria este plina. Iar Jean-Pierre Nsame si Fabian Lustenberger lipsesc si-n acest meci. Ngamaleu si Siebatcheu au aratat ca pot iesi la rampa si ma astept ca Young Boys sa marcheze si-n acest joc.