Cota 2 fotbal – 29-10-2021

Cota 2 fotbal – 29-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 fotbal am selectat partida Hoffenheim – Hertha. Un joc care se anunta extrem de antrenant si cu multe. reusite. Am obtinut o cota totala de 2.00. Iata ce pronostic am ales la acest meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe acest pont.

Cota 2 fotbal - 29-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 21:30

  1. Hoffenheim – Hertha, over 3 la cota 2.00
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Hoffenheim vs Hertha

  • Hoffenheim a cedat cu un sec 4-0 in fata lui Bayern, dar s-a revansat in Cupa, acasa, cu un 5-1 contra lui Kiel. Acasa, acolo unde are trei succese la rand, in fiecare dintre aceste meciuri marcand de macar trei ori.
  • De altfel, in patru dintre cele cinci jocuri pe teren propriu a izbutit sa inscrie de macar doua ori.
  • In 7 dintre cele 9 meciuri ale lui Hoffenheim de pana acum s-a inscris de macar patru ori. 
  • De partea cealalta, Hertha vine dupa doua succese in campionat si unul in Cupa, fiind in revenire de forma.
  • In 8 dintre cele 9 meciuri ale sale din Bundesliga s-a marcat de macar trei ori, iar in patru dintre acestea de patru ori.
  • Tinand cont de aceste aspecte, am sa merg pe over 3. Sunt insa extrem de tentante si propunerile gol in ambele reprize, over 1,5 repriza a doua.