Cota 2 fotbal – 28-9-2021

Cota 2 fotbal – 28-9-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 am selectat cele doua meciuri programate in UCL la ora 19:45. Am format o cota totala de 2.00. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 fotbal - 28-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:45

  1. Ajax – Besiktas, 1 & GM 2+ & Ajax mai multe cornere la cota 1.35
  2. Shakhtar – Inter, 2-4 goluri la cota 1.48
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Ajax vs Besiktas

  • Ajax joaca excelent in intrecerea interna, are o linie 6-1-0 si un golaveraj de 30-1. Iar in ultimele cinci partide din campionat, castigate la zero, a inscris 24 de goluri. De altfel, pe plan intern, nu a luat gol decat in remiza, 1-1, cu Twente, in deplasare. A inceput la fel de bine si in UCL. Si nu doar pentru ca s-a impus, ci mai cu seama prin maniera cu care a dispus de Sporting (5-1). Evident, acum pleaca favorita. Mai cu seama ca Besiktas are infirmeria plina. Zece jucatori sunt accidentati, iar unul incert. Lucru care i-a afectat inclusiv prestatiile de pana acum. A reusit totusi sa marcheze in 8 dintre ultimele 9 meciuri, astfel ca o reusita a turcilor nu ar reprezenta neaparat o surpriza. Am sa merg pe un combo Ajax castiga, marcheaza doua goluri si are mai multe cornere.

Shakhtar vs Inter

  • Se intalnesc doua echipe care au nevoie de puncte. Ucrainenii au cedat in deplasare, 0-2, cu Sheriff Tiraspol, iar Inter a pierdut acasa, 0-1, cu Real Madrid. Ambele echipe vor cauta victoria pentru ca, altfel, Real care joaca acasa cu Sheriff, s-ar putea distanta. Este motivul pentru care cred ca nu vom avea parte de lipsa de spectacol pe care au oferit-o anul trecut confruntarile directe. Atunci ambele intalniri s-au incheiat 0-0. Merg pe un meci cu goluri si am ales intervalul 2-4 reusite.