Cota 2 fotbal – 28-10-2021

Cota 2 fotbal – 28-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 fotbal am selectat doua partide programate in Serie A si La Liga. Jocuri care se anunta extrem de interesante si cu reusite. Am obtinut o cota totala de 2.10. Iata ce pronostic am ales la acest meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe acest pont.

Cota 2 fotbal - 28-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 20:00

  1. Celta Vigo – Real Sociedad, 2+ la cota 1.40
  2. Napoli – Bologna, 2+& 5+ cornere Napoli la cota 1.50
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Celta Vigo vs Real Sociedad

  • Celta a reusit un sec 3-0 la Getafe, punand capat unei serii de doua meciuri in care cedase la limita, 0-1. Si, evident, isi doreste sa continue cu rezutate pozitive. Are in fata insa pe Real Sociedad, formatie care are un singur esec in aceasta stagiune. Si care stie ca daca invinge poate trece pe prima pozitie a ierarhiei. Deocamdata este in grupul celor patru teamuri care au 21 de puncte. Ma astept insa la un meci disputat, si am sa merg pe 2+. 

Napoli vs Bologna

  • Napoli a ramas neinvinsa, dar a pierdut primele puncte din actuala stagiune in acel 0-0 cu AS Roma. Evident, isi propune acum sa revina la succese, dar intalneste o formatie care nu joaca deloc rau si pune probleme meci de meci. Dovada ca a marcat in ultimele sase confruntari si a facut-o de macar doua ori in patru dintre acestea. Tinand cont ca jocurile de la mijlocul saptamanii au adus si surprize, am ales sa merg in acest meci pe macar doua goluri marcate si minimum cinci cornere in contul gazdelor. In conditiile in care este de asteptat ca Napoli sa forteze victoria.