Cota 2 fotbal – 27-9-2021

Cota 2 fotbal – 27-9-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 am selectat doua meciuri din Serie A si La Liga. Am format o cota totala de 2.39. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Cota 2 fotbal - 27-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 21:45

  1. Venezia – Torino, x2 & 2+ la cota 1.68
  2. Celta Vigo – Granada, over 2 la cota 1.42
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Venezia vs Torino

  • Venezia n-are decat trei puncte pana acum si este una dintre candidatele certe la retrogradare. Si nu o asteapta un meci usor in conditiile in care primeste vizita lui Torino. O formatie care n-a mai pierdut de trei meciuri. Si care in ultima runda putea bifa chiar victoria cu Lazio, fiind egalata in finalul partidei. Fara indoiala, oaspetii sunt favoriti. Insa acesta este genul adversar de care Venezia se poate agata acasa. Ma astept sa avem parte de un meci cu macar doua reusite, iar Torino sa nu piarda.

Celta Vigo vs Granada

  • Se intalnesc doua echipe care au nevoie disperata de puncte. Celta a reusit prima victorie a sezonului, 2-0 la Levante. Iar acum spera sa nu mai piarda, asa cum s-a intamplat in cele trei jocuri de pana acum, pe teren propriu. Granada nu se poate lauda pana acum decat cu trei remize si vine cu dorinta de a se impune. Pentru aceasta trebuie sa marcheze si stie ca poate profita de slabiciunile defensivei gazdelor. Insa si reciproca este valabila. Am ales pentru acest joc varianta over 2 asiatic.