Cota 2 fotbal – 27-10-2021

Cota 2 fotbal – 27-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 fotbal am selectat doua partide programate in DFB Pokal. Jocuri care se anunta extrem de interesante si cu reusite. Am obtinut o cota totala de 2.09. Iata ce pronostic am ales la acest meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe acest pont.

Cota 2 fotbal - 27-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:30

  1. Mannheim – Union Berlin, x2 & 2+ la cota 1.40
  2. Leverkusen – Karlsruhe, 3+ la cota 1.49
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Mannheim vs Union Berlin

  • Mannheim joaca doar in Liga a 3-a, insa este o formatie care pierde foarte greu. De altfel, are un singur esec in aceasta stagiune, un 0-1 cu Viktoria Berlin. Iar in turul precedent a trecut, tot acasa, de Eintracht. Astfel ca ma astept ca si in acest meci sa incerce sa dea lovitura. Oaspetii au un program complicat, in care evolueaza si in Europa, insa vor sa mearga mai departe. Au trecut de Turkgucu Munchen si vin sa se impuna si de aceasta data. Ma astept insa la un meci mai complicat si pentru ca in 4 dintre ultimele cinci meciuri ale sale am avut GG, sa avem si reusite. Am sa merg pe X2 & 2+. 

Leverkusen vs Karlsruhe

  • Leverkusen este pe 4 in Bundesliga, la doua puncte de podium. Si aceasta in conditiile in care evolueaza si in Europa League. Joaca insa acasa si fanii asteapta o calificare in fata unei formatii din 2.Bundesliga. 4 din precedentele 5 partide ale lui Leverkusen au fost 4+, in timp ce ultimele 6 partide ale lui Karlsruher au fost GG3+. Este motivul pentru care ma astept la o confruntare cu goluri si de aceasta data si am sa merg pe 3+.