Cota 2 fotbal – 26-9-2021

Cota 2 fotbal – 26-9-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 am selectat doua derbyuri de traditie. Primul este confruntarea dintre Arsenal si Tottenham, iar cel de-al doilea, meciul pentru suprematia Romei. Am format o cota totala de 2.16. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 fotbal - 26-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 18:30

  1. Arsenal – Tottenham, 1-3 goluri la cota 1.40
  2. Lazio – Roma, x2 la cota 1.54
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Arsenal vs Tottenham

  • Derby londonez de traditie, Arsenal-Tottenham ar trebui sa ofere goluri. Defensivele nu au prea functionat, iar traditia este favorabila spectacolului. Cinci din ultimele sase meciuri directe in Premier League au fost cu goluri de ambele parti. Insa, pe de alta parte, ambele formatii au mari probleme sa inscrie in aceasta stagiune. Arsenal a marcat de doua ori in cinci meciuri, in doua victorii scurte. Iar Tottenham de 3, si ea in succese cu 1-0. Cele care au precedat dubla de 0-3 cu Crystal si Chelsea. Merg pe 1-3 goluri in meci, varianta care a avut castig de cauza in ultimele 3 meciuri directe si in cinci din ultimele 6.

Lazio vs Roma

  • Al 155-lea derby al Romei in Serie A. Roma are 55 de victorii, Lazio 39, iar 60 de partide s-au incheiat la egalitate. Lazio are o linie 2-2-0 in ultimele patru meciuri ca gazda. Insa au fost sezoane in care a jucat mult mai bine decat o face acum. Cand a ajuns la 3 meciuri fara victorie in Serie A. Roma, pe de alta parte, dupa inceputul in forta sub comanda lui Mourinho, pare ca a mai obosit. A cedat la Verona, 2-3, iar cu Udinese a obtinut o victorie „scurta”, 1-0. Este insa, parca, mai in vana decat adversarul. Iar Mourinho, cu siguranta, stie ca acesta este un meci care, din punctul de vedere al orgoliului suporterilor, este mai important decat oricare. Sunt sigur ca-l va pregati cum trebuie si am ales sa merg pe x2.