Cota 2 fotbal – 25-9-2021

Cota 2 fotbal – 25-9-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 am selectat doua meciuri din Franta si Spania. Am format o cota totala de 2.32. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 fotbal - 25-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 22:00

  1. Lyon – Lorient, 2+ la cota 1.15
  2. Real Madrid – Villarreal, GG & 3+ la cota 2.02
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Lyon vs Lorient

  • Lyon a inceput sa joace dupa un start ratat de sezon. A castigat de trei ori in ultimele patru etape, dupa ce nu cunoscuse succesul in primele trei runde. Perioada in care a strans numai doua puncte. Iar singura infrangere din aceasta perioada din urma este cea cu PSG. Venita in prelungiri. Evident, Lyon vrea sa mearga pe aceeasi linie, dar are un adversar care are o singura infrangere in aceasta stagiune. In plus, palmaresul direct este 1-1-2 in ultima perioada. Punand la socoteala si faptul ca toate meciurile acasa din actuala stagiune au fost de GG, am ales varianta 2+.

Real Madrid vs Villarreal

  • Revenirea acasa pentru Real a insemnat extrem de mult. Pe Bernabeu face spectacol. Cinci goluri cu Celta si 6 cu Mallorca sunt elocvente in acest sens. Urmeaza un adversar care evolueaza in Champions League, dar care n-a inceput stagiunea cum trebuie. Dovada ca in ultima runda a izbutit primul succes din luna mai incoace. Poate tocmai din acest motiv insa, este mai periculos. Pentru ca vrea sa probeze revenirea. Ultimele 7 meciuri directe au fost cu GG, Real a primit gol si la precedentele doua meciuri acasa, astfel ca ambele marcheaza este o optiune buna. La fel, GG & 3+. Optiune pe care am decis sa si merg. Si care sare de cota 2.